Nestorović: Duplo smo jači nego u decembru, ne izaći na izbore Beogradu je samoubistvo 1foto FoNet Milica Vučković

Nosilac liste „Mi – snaga naroda“ za beogradske izbore Branimir Nestorović rekao je da je ta lista „na nešto ispod 10 odsto podrške“ tako da su skoro duplo jači nego pre podele u nekadašnjem pokretu „Mi – glas iz naroda“ jer su ljudi, kako je naveo, prepoznali da imaju šta da ponude.

„Kako reče (politički analitičar) Đorđe Vukadinović, bili smo jezičak, sad ćemo biti jezičina. Mi imamo stvarno ljude koji to mogu da rade, imamo ljude koji stvarno imaju uvid u to šta je potrebno“, rekao je Nestorović u sinoćnoj emisiji Euronjuza.

Govoreći o delu opoziciji koji ne izlazi na izbore u Beogradu, rekao je da ne razume takvu odluku jer istovremeno učestvuju na izborima u Novom Sadu.

„Oni su odlučili da izvrše samoubistvo u Beogradu. Zašto su to odlučili, ja ne znam. To nije moj problem. Zašto su oni odlučili da ne izađu u onom delu grada gde imaju najviše biračkog tela i gde imaju izgled za najbolje rezultate? Ja sam do skora stanovao na Starom gradu i znam da je tu svakoj partiji na vlasti uvek bilo teško da osvoji vlast. I u vreme Miloševića i kasnije“, rekao je Nestorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari