Saša Janković pozvao opozicione lidere da smesta prestanu sa "razmenom udaraca" 1Saša Janković Foto: FoNet Zoran Mrdja

Saša Jankovć, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat protiv Aleksandra Vučića, pozvao je lidere opozicije da smesta prestanu sa „razmenom udaraca“.

„Prilično sam siguran da lideri naših opozicija ne uživaju u razmeni udaraca, makar im se u momentu činilo da vode u poenima. Sve što treba da urade je da prestanu, odmah. I gledaju da ljudi sto pre zaborave. Na sreću (ili na žalost), zaboravljali su i neuporedivo gore stvari“, napisao je Saša Janković u objavi na mreži Iks.

Uoči lokalnih izbora 2. juna u 89 jedinica lokalnih samouprava u Srbiji, uključujući i glavni grad Beograd, sporenja i podele među opozicijom se pojačavaju. Tako je došlo do javnog sukoba između Dragana Đilasa čija SSP bojkotuje izbore u Beogradu, i Save Manojlovića čiji se pokret Kreni promeni prvi put od svog nastanka kandiduje na izborima. Povod je obaranje liste Kreni promeni na beogradskoj opštini Vračar. Takođe, dolazi i do razmene oštrih reči između predstavnika stranka koje bojkotuju izbore u Beogradu (SSP, Srce, Zajedno) i njihovih bivših koalicionih partnera koji sada u grupaciji Biram borbu na njima učestvuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari