Srđan Milivojević o koaliciji sa Kreni-promeni: Ne otvarati hipotetičke mogućnosti koje bude neostvariva očekivanja i zbunjuju birače 1foto FoNet Aleksandar Mijailović

Pozdravljam svaku odluku kredibilnih političkih aktera da se aktivno, kroz neravnopravni izborni proces, uključe u borbu za slobodu, kaže za Danas Srđan Milivojević, poslanik DS, komentarišući odluku udruženja „Kreni-promeni“ da samostalno izađe na beogradske izbore.

Odgovarajući na pitanje o tome postoji li još mogućnost predizborne koalicije, odgovara da ne treba otvarati hipotetičke mogućnosti koje bude neostvariva očekivanja i zbunjuju birače.

„ Savo Manojlović i njegova organizacija svakako daju odgovarajuću ponudu onim biračima koji su protivnici ovog mafijaškog režima, koji žele nova lica na političkoj sceni Srbije. S obzirom na to da je organizacija Kreni-promeni donela odluku o samostalnom nastupu na izborima, mislim da ne treba otvarati hipotetičke mogućnosti koje bude neostvariva očekivanja i zbunjuju birače. Grupacija stranaka koje nastupaju pod sloganom Biram Borbu posvećena je stvaranju što šireg fronta”, zaključuje Milivojević.

Podsetimo, pokret Kreni-Promeni učestovaće samostalno na narednim beogradskim izborima, saopštio je danas direktor kampanje ovog pokreta Savo Manojlović.

Predstavnci opozicine koalicije „Biram borbu“ pozdravljaju tu njegovu odluku. Biljana Đorđević, kopredsednica ZLF rekla je za Danas da će Biram borbu i Kreni promeni sarađivati u kontroli izbora, dok je Ekološki ustanak uputio čestitke Manojloviću i njegovom timu na ovom koraku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari