Odgovor Milošu Jovanoviću: Da li je Zavetnicima, Dverima i Narodnoj prihvatljiva nesaradnja s režimom, a saradnja sa proevropskom opozicijom?

Ostavite komentar


  1. Ako će oni da se vrate…Onda ni ovi ne moraju da odu! Koja bre desnica!? Muljatori obični!

  2. Po meni svi koji ste i kritikujete politiku g. Vucica treba na ove izbore da izadjete pod jednom kapom u suprotnom dzaba ste krecili. Ostavite se velikih reci vise ni ne zvuce tako veliko. Sta vama znaci Drzavotvorna i Patriotska politika, pa valjda u ovoj zemlji Srbiji su svi Patriote i Drzavotvorno orijentisani ljudi. Zato i kazem ne frljajte se izrazima koji su sve vise izlizani ako ste sto kaze G-din. Jovanovic za smenu rezima onda svi pod jenu kapu u suprotnom svi ste uz g. Vucica samo ste se malo prerusili da se ne prepoznate sa koje kakvim „Snaznim“ izrazima ostavljate utisak bez rezultata. Kazacu zato Napredno. Ziveli

  3. Ovaj Miloš Jovanović ima sve osobine da postane lider proevropske opozicije i Srbije, čovek je umeren, obrazovan, pravi evropski političar, ne znam zašto se dodvorava građanima ekstremno desničarske orijentacije

  4. Zao mi je Jovanovica, svi smo glasali na zadnjim izborima za njegovu stranku. Mada sam bila nesigurna u njega, na nagovor prijatelja i ja sam se ukljucila u kampanju i pomogla da udju u Parlament. Sada, od istih tih ljudi, cujem da su se prevarili i da nece glasati za njega. Mislim da se ovog puta nece proslaviti.

  5. E moj Boško I Milice, lepo vas je Jovanović izvali…Niste hteli da potpišete da neće biti saradnje sa SNS-om to je bio njegov jedini uslov a vi se perete i napadate čoveka…

  6. Zavernici, Dveri su ili neinteligentni ili trojanci. Bilo kako bilo, žali bože biračkog tela.

  7. Ovaj clanak je Televisa Mundo sapunica u 579 epizoda. Sve vec vidjeno. Boskic sa kamiona poziva vozaca da gazi ljude. Milica daje glasove Djilasu za nov Mercedes. Sve samo da opet sednu u Skupstinsku klupu i trose 250.000 dinara mesecno nasih narodskih para ni za sta.

  8. Prosto kako ne razumete da ih ne možete srušiti sami, morate se svi udružiti i desni i levi nema druge.

  9. Jeremić bi i sa crnim đavolom samo da pređe cenzus. Ostali su foliranti kojima je sns skupljao potpise na prošlim izborima. To su negovani faraonovi opozicioni.

  10. Ako su DS, SSP & Co probriselska opozicija, da li su zavetnici i dveri promoskovska?
    Ako su zavetnici i dveri patriotska i državotvorna opozicija, da li su DS, SSP & Co izdajnička i državorasturajuća?
    Manite se etiketiranja. To ne doprinosi.

  11. Pitam ovaj takozvani patriotski blok da objasne na koji nacin ce da povrate Kosovo u suverinitet Srbije kada su isti ti patriote predali Kosovo Kumanovskim sporazumom uz blagosov vase brace rusa u praksi se pokazalo da su patriote lopovi i kriminalci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.