Izbori su iza nas, tamo ostavimo uzavrele političke strasti: Nikola Dašić se zahvalio Kragujevčanima na ukazanom povrenju SNS-u 1Foto: Z. S. M.

Predsednik Privremenog organa grada Nikola Dašić, član Predsedništva SNS i poverenik Gradskog odbora ove stranke za Kragujevac, danas se javno zahvalio sugrađanima na ukazanom poverenju na izborima.

– Dragi sugrađani, dragi Kragujevčani, ime GrO SNS Kragujevca zahvaljujem se svima vama koji ste nam ukazali poverenje na izborima. Izražavam posebnu zahvalnost članovima i aktivistima naše stranke, koji su uložili nesebičnu žrtvu, pokazujuću da smo mi jedna velika organizacija, koja okuplja vredne i dobre ljude, naveo je Dašić u svom današnjem obraćanju javnosti i medijima.

Takođe, on se zahvalio svima koji su glasali i time ispunili svoju građansku dužnost.

– Izbori su iza nas, pa je vreme da tamo ostavimo i uzavrele političke strasti, poručio je Dašić.

Po njegovim rečima „pred nama su veliki zadaci u pravcu ispunjenja vizije daljeg razvoja Kragujevca”.

– Potrebno je da svi zajedno učinimo dodatan napor kako bi naš grad postao centar privlačenja ljudi, robe i kapitala. Privlačenja i širenja kreativnih ideja za dobrobit svakog pojedinca i zajednice. Želimo napredan Kragujevac kao mesto za pristojan i srećan život ljudi ispunjenih osmesima zadovoljstva, istakao je on u svojoj zahvalnici Kragujevčanima.

Svoje obraćanje završio je rečima:

– SNS će ispoštovati volju naših birača, pa ćemo zajedno sa našim koalicionim partnerima nastaviti da gradimo i stvaramo dobra dela na ponos svih Kragujevčana i cele Srbije, zaključio je Nikola Dašić.

Da podsetimo Srpska napredna stranka osvojila je najviše glasova na loklanim izborima održanim u Kragujevcu 17. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari