Adrović: Suverenisti sigurno ulaze u parlament, promeniće se njegov sastav 1Foto: Medija centar Beograd

Kandidatkinja za poslanicu koalicije „Suverenisti“ Hana Adrović izjavila je da je sigurna da će ta koalicija ući u parlament i očekuje da će u njemu biti veći broj opozicionih stranaka, pogotovo što ovog puta neće biti bojkota“.

„Na promenu u sastavu parlamenta će uticati i pad podrške vladajućim partijama, koja je rezultat ograničenja slobode građana tokom pandemije, manipulacije rezultatima referenduma i podrškom rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN)“, rekla je Adrović za list Blic.

Kako je istakla, priključivanje Srbije zemljama koje su u UN rezolucijom osudile Rusiju predstavlja ogromnu grešku aktuelnih srpskih vlasti.

Govoreći o anketama, ona je rekla da se mnogo razlikuju, a da u nekim Suverenisti čak nisu ni navedeni kao opcija, što je po njenim rečima „apsurdno i komično“.

„Mislim da ćemo biti najveće iznenađenje ovih izbora u odnosu na ta istraživanja koja više služe za kreiranje javnog mnjenja“, rekla je kandidatkinja sa liste „Suverenisti“, koju čine Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Živim za Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari