Brojke ne lažu - manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto: Meridian nudi igračima mogućnost da predvide novi sastav Vlade 1Foto: Beta/Milan Obradović

Izbori su održani pre deset dana, ali faktički još uvek nisu završeni, i to iz dva razloga.

Prvi je taj što će na nekim biračkim mestima glasanje možda biti ponovljeno. Osim toga, na ovom mestu i dalje je moguće je klađenje na politiku – na imena novog premijera, ministara u Vladi, gradonačelnika i gradskog menadžera Beograda.

Kladi se na imena novog premijera i ministara. U ponudi je preko 100 imena – od političara, preko sportista i drugih javnih ličnosti i ako je verovati kvotama, mogu se videti obrisi nove parlamentarne većine.

Kvote se kreću od 1.05 pa do čak 100, a brojke ne lažu – manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto.

Brojke ne lažu - manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto: Meridian nudi igračima mogućnost da predvide novi sastav Vlade 2
Izvor: Meridian

O čemu je reč?

Meridian je, kao i uvek, i za prethodne izbore imala u ponudi ponudu od preko 600 opklada za detaljno klađenje na rezultate izbora.

Jedina je na domaćem tržištu omogućavala i klađenje na izlaznost na sam dan glasanja, čime je ponovo oborila sve rekorde kada je ova vrsta klađenja u pitanju.

Sada, kada su postizborne kombinatorike u toku, ova kladionica ponovo je jedinstvena na celom tržištu – omogućava svojim igračima da naplate poznavanje politike i predvide kadrovski sastav nove izvršne vlasti.

Inače, Meridian je upravo završene izbore sa većim uspehom predvidela rezultate od ogromne većine istraživača javnog mnjenja.

Pre svega, bukmejkeri ove kompanije izlaznost na parlamentarnim izborima procenjivali na 59.5%, dok je na birališta, prema poslednjim rezultatima, izašlo 58.7% građana upisanih u birački spisak, što je odstupanje od tek 0.8%.

Osim izlaznosti, uspešno su prognozirali izborne rezultate najrelevantnijeg dela političkih snaga:

Brojke ne lažu - manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto: Meridian nudi igračima mogućnost da predvide novi sastav Vlade 3
Izvor: Meridian
Brojke ne lažu - manja kvota, veća šansa za ministarsko mesto: Meridian nudi igračima mogućnost da predvide novi sastav Vlade 4
Izvor: Meridian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari