Da li sutrašnji Vučićev miting u Kragujevcu obustavlja saobraćaj u centru grada 1Foto: Z.S.M.

Zbog održavanja predizbornog mitinga Aleksandra Vučića, sutra u Kragujevcu, u pešačkoj zoni „kod Krsta”, zabranjen je saobraćaj u centru grada na duže od 24 sata.

Od jutros Javno komunalno preduzeće „Šumadija” Kragujevac deli letke građanima u kojima ih obaveštava u kojim ulicama i na kojim pravcima je danas i sutra zabranjeno kretanje vozila.

U letku se ne navodi razlog za ovu zabranu saobraćaja i parkiranja u strogom centru grada, ali se pretpostavlja da je ova zabrana doneta zbog sutrašnjeg predizbornog mitinga Aleksandra Vučića na ovoj lokaciji.

„Obaveštavamo korisnike opštih parkirališta da se zabranjuje stacionarni i dinamički saobraćaj za sva motorna vozila u delu Ulice Kralja Petra Prvog (kružni tok „kod Krsta”), kao i u Ulici Višnjićevoj, od raskrsnice ulica Višnjićeve i Ulice kralja Petra Prvog do raskrsnice ulica Višnjićeve i ulice Lepenički bulevar, u periodu od 15:00 časova, dana 25. marta 2022. godine do 16:00 časova dana 26. marta 2022. godine”, stoji u obaveštenju JKP „Šumadija”.

Da li sutrašnji Vučićev miting u Kragujevcu obustavlja saobraćaj u centru grada 2
Foto: Z.S.M.

Oni u svom letku mole korisnike parkirališta da blagovremeno izmeste svoja vozila sa ove lokacije „kako nadležne službe ne bi bile prinuđene da intervenišu specijalnim pauk vozilima“.

I, naravno u svom letku, na kraju – zahvaljuju se Kragujevčanima na razumevanju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari