Dejan Žujović priključio se koaliciji "Duško Vujošević - Boris Tadić - Ajmo ljudi" za beogradske izbore 1Foto: Beta /MEDIJA CENTAR BEOGRAD

Pulmolog i lider pokreta „Svi naši ljudi“ Dejan Žujović izjavio je za list Nova da se priključio koaliciji „Duško Vujošević – Boris Tadić – Ajmo ljudi“ za beogradske izbore kako bi doprineo poboljšanju zdravstvenog sistema u glavnom gradu i poručio kako treba anketirati pacijente „da bi se videlo gde grešimo“.

Žujović je ocenio i da je lična percepcije Danice Grujičić, prve na listi Srpske napredne stranke, da se u proteklih 10 godina najviše ulagalo u zdravstvo, jer se priča „iz gala pozicije koja nosi pet javnih funkcija“.

Kada ste neki mali šraf, neki anonimni doktor u jednoj sivoj, neokrečenoj oridnaciji, često bez grejanja sa 100 pacijenata koji su jako nezadovoljni, a imate računar koji se diže dva sata da biste radili svoj posao, to baš nije tako, naglasio je Žujović.

Ne bih mogao da se saglasim sa tvrdnjom Danice Grujičić, jer sve te tako bombastične izjave, na kraju završe u smeću istorije, zato što najčešće ne odgovaraju istini, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari