GIK usvojila odluku o nazivu i obliku obrazaca za podnošenje izbornih lista 1Foto: Grad Beograd

Gradska izborna komisija večeras je usvojila Odluku o nazivu i obliku obrazaca za podnošenje izbornih lista kandidata za odbornike Skupštine grada Beograda, saopštio je Beoinfo.

Za podnošenje izborne liste su: izborna lista kandidata za odbornike Skupštine grada Beograda – Obrazac OGIK-1/22, saglasnost kandidata za odbornika – Obrazac OGIK-2/22, izjava birača da podržava izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada Beograda – Obrazac OGIK-3/22 i spisak birača koji svojim potpisima podržavaju izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada Beograda – Obrazac OGIK-4/22, navodi se u saopštenju.

Na sednici je usvojena i Odluka o nazivu i izgledu obrazaca za podnošenje prijava za posmatranje rada Gradske izborne komisije u postupku sprovođenja izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanih za 3. april 2022. godine.

Izbore za Skupštinu Beograda i još 12 lokalnih uprava raspisao je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, a ukaz o raspuštanju parlamenta i vanredne parlamentarne izbore predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari