Na izbornoj listi Zavetnika 10 kandidata iz Šumadije, osmoro iz Aranđelovca i dva iz Kragujevca 1Foto: Z.S.M.

Večeras je pod rednim brojem 7 predata i lista kandidata za peralametarne izbore Zavetnika na čelu sa Milicom Đurđević Stamenkovski na kojoj je čak 10 potencijalnih kandidata iz Šumadije – osam iz Arabđelovca i dvoje iz Kragujevca.

Zavetnici na ovim izborima nastupaju pod sloganom „Svoji na svome” a spisak svih njihovih kandidata možete pogledati na sledećem linku.

Na ovoj listi je, iz Šumadije čak 10 potencijalnih narodnih poslanika od kojih je osmoro iz Aranđelovca i dva iz Kragujevca.

Što se Aranđelovca tiče, već na rednom broju dva, odmah iza same Milce Đurđević Stamenkovski je Zoran Zečević, diplomirani ekonomista iz Aranđelovca. Iz ovog mesta u Šumadiji na listi zavetnika su još: Ognjen Zečević, lekar na rednom broju 53., Jelena Miljković, poslovni administrator na broju 58., takođe lekar Nemanja Zečević, 67. mestu, student Željko Čorlija na 82. poziciji, ekonsomska tehničarka Daliborka Trifunović, diplomirani politikolog Sofija Pajević, na 105. mestu i na 117. mestu na listi Zavetnika Dušan Gavrilović, diplomirani ekonomista.

Na listi za parlamentarne izbore Zavetnika je i dvoje Kragujevčana: advokat Marko Mihaljević na 38. mestu i Mijodrag Matović, ekonomista rangiran na 108. poziciji.

Više vsti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari