Stranka slobode i pravde: Obilaznica oko Užica staro predizborno obećanje naprednjaka 1Potpisivanje ugovora o izgradnji obilaznice/Foto: N. Kovačević/ Danas

Stranka slobode i pravde je saopštila da „svaki put, u jeku predizborne kampanje, SNS plasira Užičanima istu priču i najavljuje izgradnju obilaznice oko grada“ što je, boraveći u Užicu u petak, najavio ministar Tomislav Momirović.

Uz ocenu da je izgradnja obilaznice neophodna, Gradski odbor SSP je saopštio da su „za glasnike praznih obećanja odabrani Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak, i Yang Bo, zastupnk kompanije Power Constuction Corporation of China Limited, koja će biti izvođač radova“.

„Za naprednjake domaće kompanije ne postoje, već postoje samo kineske. Prema najnovijoj, Momirovićevoj verziji, radovi počinju, kako kaže, vrlo brzo, najranije za tri meseca i završiće se za dve godine. Očigledno je da ministar ne sluša dovoljno svog šefa, jer da sluša znao bi da je Aleksandar Vučić najavio početak radova na obilaznici za septembar prošle godine“, navodi se u saopštenju.

U duhu kampanje, ocenjuje se, „gradonačelnica Jelena Raković Radivojević je mahala potpisanim papirima, vrednim 30 miliona evra i tu isti priču naprednjaci govore pred svake izbore“.

„Zaboravili su samo jedno – da građani Užica dobro pamte sve i da više nemaju strpljenja za prazne priče, lažna obećanja i lutkarske predstave u režiji SNS-a, što će se 3. aprila i pokazati“ poručuju iz užičkog odbora SSP.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari