(VIDEO) Premijerka se izgubila: Ne zna da li je na skupu SNS u Surčinu ili „JaRkovu“ 1

Društvenim mrežama se širi snimak dela govora premijerke i potpredsednice Srpske napredne stranke (SNS) Ane Brnabić na predizbornom mitingu u beogradskom prigradskom naselju Jakovo.

Brnabić je pozdravila okupljene građane sa “Dobar dan svima, kako ste? Drago mi je što sam danas u Surčinu“.

Ove njene reči ispraćene su smehom prisutnih i povicima ispravke da se nalazi u Jakovu, koje, iako je deo opštine Surčin, predstavlja zasebno naselje.

Na to se Brnabić izvinila i pri ispravci napravila još jedan lapsus – rekavši da je u Jarkovu.

„U Jarkovu? A, izvinjenje, izvinjenje…“, kaže Brnabić, na šta se građani ponovo smeju. Smeje se i premijerka, premda ne zna se čemu.

Premijerka se pristalicama SNS Brnabić se obratila na skupu u Jakovu koji je organizovan pre dva dana a na kome je trebalo da se pojavi predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Vučić je međutim otkazao učešće zbog vanrednih sastanaka sa Srbima sa Kosova u Metohije i sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, u vezi sa onemogućavanjem glasanja na predstojećim izborima na teritoriji KiM. Tom prilikom je iz njegovog kabineta za Danas potvrđeno da će biti otkazane sve planirane predizborne aktivnosti Vučića za taj dan.

Tako je umesto Vučića, građane u Jakovu pozdravila premijerka Ana Brnabić, ali očigledno nedovoljno pripremljena za ovaj „nastup“ te je dva puta promašila naziv mesta na kome se nalazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari