"Žao mi je što predsednik nije skupio para": Vujošević o izjavi Vučića da "ne može da priušti život u Beogradu na vodi" 1Foto: STARSPORT

Komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da je Beograd na vodi najlepši deo grada, u kom bi voleo da živi, ali da to sebi ne može da priušti, advokat Aleksandar Olenik, kandidat za poslanika koalicije “Zajedno za Vojvodinu“ kaže da to predstavlja otvoren prezir i vređanje inteligencije svih građana od strane trenutno najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka.

“Tolika osionost i potreba za vređanjem slabijih dolazi iz kompleksa ali i straha od skorog gubitka vlasti. Taj strah je opravdan“, navodi Olenik.

Vučić je sinoć, između ostalog, komentarisao i projekat Beograd na vodi, koji često naprednjaci koriste kao simbol njihovog uspeha.

Vučić je ocenio da je Beograd na vodi najlepši deo glavnog grada i da bi voleo da živi tamo ali da to sebi ne može da priušti.

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević, nosilac beogradske liste koalicije „Boris Tadić – Ajmo Ljudi“, komentarišući ovu Vučićevu izjavu kaže da je Beograd na vodi „uniformisana arhitektura, koja nema svoju autentičnost“.

„To je zavesa iza koje se ne vidi prelep pogled na stari Beograd, kada se dolazi sa Novog. Deluje kao neki Dubai u pustinji. To je mogao da napravi samo onaj ko mrzi krug dvojke i dušu Beograda. Žao mi je što predsednik Vučić nije skupio para da sebi može da priušti da tamo živi“, navodi Vujošević za Danas.

Izjava Aleksandra Vučića za Irenu Fiket iz Ne davimo Beograd (Moramo) je bezobrazluk i poigravanje sa građanima Beograda i Srbije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari