Zdravko Ponoš na Paliću: Uvek se igra na pobedu 1Zdravko Ponoš na Paliću, foto: J. Patarčić

Predsednički kandidat koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, Zdravko Ponoš, razgovarao je danas sa građanima na Paliću i tom prilikom izjavio da u predsedničkoj trci ide na pobedu, a da mu je najveći adut istina.

“Došao sam ovde sa porukom da će Srbija biti dobra onoliko koliko je komotno za svakoga od nas, za svakog građanina Srbije, bez obzira da li je Srbin, Mađar ili bilo koje druge nacije i vere. Ovo je pravo mesto da se to kaže”, izjavio je Zdravko Ponoš na Paliću.

On je dodao da će se kao predsednik Srbije zalagati, pre svega, za poštovanje Ustava.

“Nažalost, mi sada živimo u Srbiji, gde ljudi koji vladaju ili čovek koji vlada ili odlazeći predsednik, kako hoćete, vlada tako kao da mu je država privatna vladavina. Kao da ne mora da poštuje nikakve propise. Ja i bilo ko drugi bi trebalo da se odnosi prema državi tako da se ponaša u skladu sa tom Biblijom koja se zove Ustav ili u vojsci Pravilo službe, a to sada nije slučaj”, rekao je Ponoš.

Zdravko Ponoš na Paliću: Uvek se igra na pobedu 2
Foto: J. Patarčić

Kao drugo važno pitanje za koje će se zalagati, predsednički kandidat koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” istakao je poštovanje i obnavljanje institucija države.

“Da bi drugi mogli da rade svoj posao, ti moraš da radiš svoj. Kad zauzmeš sve, onda se više ne zna ko šta radi. Onda imamo haos od države”, istakao je Ponoš.

On je poručio da je važno i “vraćanje Srbije u svet” jer, kako je objasnio, naša država je trenutno izlovana.

“Izolovani smo zato što je neko tako odlučio da mu je lakše da vlada, da ne poštuje red. Mi smo na evropskom putu i dalje zvanično, samo što vozimo u suprotnom smeru. Ne treba tu mnogo. Treba da se ugledamo na ostatak dela Evrope i sveta kome pripadamo i tu nam je mesto”, poručio je Ponoš.

Uz predsedničkog kandidata koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, sa građanima su razgovarali i prof. dr Čedomir Čupić i akademik Dušan Teodorović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari