Zoran Živković (Ajmo ljudi): Beograd će dobiti demokratsku vlast bez SNS i SPS 1Foto: V. Radovanović

Beograd će dobiti demokratsku vlast bez Vučića, SPS, SRS i Zavetnika, rekao je novinarima osnivač Nove stranke Zoran Živković.

Živković je rekao da je Vučić pola sata pričao o svojim uspesima ali da nije spomenuo rezultate beogradskih izbora, te da je svoju pobedu proglasio samo na nivou parlamentarnih i predsedničkih izbora, što znači da fali trećina obrađenih glasova.

U Beogradu Vučić izgubio dramatično izbore, dodavši da GIK do sada nije rekao ništa što znači da je Beograd glasao protiv Vučića i to dramatično, naveo je Živković.

Pod sumnjom su, smatra, i rezultati parlamentarnih jer nedostaje trideset odsto obrađenih glasova.

„Vučić ne zna šta priča i u problemu je, a te laži ne bi mogao da ponovi mi pred Brnabić. Osnovano sumnjam u sve što je on rekao“, rekao je osnivač Nove.

„Voleo bih da se Vučić sutra u nekom manastiru pomoli Bogu da mu oprosti laži i da izabere svoju budućnost, a ta budućnost je Padinska skela. Tamo postoji PKB gde može da sadi krompir, tamo postoji zatvor i tamo postoji ludnica, Srbija treba da mu omogući jednu od te tri opcije“, zaključio je Živković uz aplauz prisutnih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari