Zoran Živković (Ajmo ljudi): Beograd će dobiti demokratsku vlast bez SNS i SPS

Ostavite komentar


  1. Sve su konstrukcije, opozicija ima problem sa Zapisnicima sa biračkog mesta te nema rezultate izbora, ne izlazi u javnost, slaba(loša) kordinacija.

  2. Da ste normalni i da ste ušli u koaliciju koja ima neke šanse, sad se ne biste tresli za cenzus. Ovako, ostaje vam samo da pričate i činjenica da ste bacili dobar deo glasova koji su mogli da budu presudni.

  3. Учесници првог разреда основне школе су бољи у рачуну од ових који у сабирање уграђују своје жеље.

  4. Opozizija, trebalo je da se ujedinite pre izbora. Sta ste ocekivali tako rascepkani,tako se ne pobeduje. To je nazalost bilo jasno i pre izbora. Trebala je da pobedi na nivou republike a ne samo u Bg. Mada je i to uspeh .

  5. E moj zivkovicu , takva retorika ne prilici ni jednom coveku Koji hoce da vlada. Po vasem govoru mogu samo da zakljucim da niste nista vise nego obican neuk covek.

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 6

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.