Izetbegović: Odgovoran potez Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodine Izetbegovicu, previse ste slobodno protumacili odluku vlasti Srbije! Jasno mi je da bi vama odgovaralo da je tako, ali Srbija ne smatra da je referendum "protivustavni i antidejtonski "! Jednostavno, ne zeli da se mesa, jer je referendum stvar Republike Srpske!

  2. Odgovoran potez Srbije nego šta, i hvala Bakiru Izetbegovića. Srbija napokon vodi jednu normalnu politiku , politiku mira i stabilnosti, razvoja. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbija želi sa našim političarima da gradi sigurnu budućnost sa regionu i da zaista uzme jedan neutralan stav i ne meša se u odnose RS i BiH.

  3. Kad biste svi bili odgovorni kao Vucic zapadni Balkan bi bio konfederacija drzava sa ekonomijom u usponu.

  4. Naravno da je odgovoran potez. ODgovornos je nesto sto vi iz BiH morate da naucite. I to sto pre.

  5. Srbija je uradila,onako kako smatra da je ispravno,jer Vucic nikada nije radio protiv naroda,tako da verujem da je njegova odluka donesena,zato sto smatra da je tako najbolje za sve!

  6. Jos samo da nam kazete Izetbegovicu kad cete vi postati odgovorni , kad cete u ime mira prestati da gledate BIH kao samo vasu , jer pripada svim narodima u njoj.

  7. Lako je pricati o odgovornim potezima Srbije i Vucica, jer se vide , nego kad ce se desiti to da i ti Izetbegovicu postanes takav?Ne treba zaboraviti da ti svaku priliku upravo koristis da se ponasas ne odgovorno , igras se institucijama kako pravosudja tako i ustavnog suda .Kad cemo kod tebe videti odgovornost?

  8. Srpska je odavno prepustena samoj sebi i ne cudi ovaj referendum koje narod zahteva. Nije nase da se mesamo i podrzavam odluku vrha Srbije da to i ne cini.

  9. Oni su dosli u Beograd vec sa odlukom da idu na referendum. Srbija je korektno postupila, nije htela da utice na njih da istu promene.

  10. Pa nije valjda Bakir Izetbegovic ocekivao da ce doci do velikih svadja izmedju rukovodstva Srbije i RS po pitanju referenduma. Ono sto je definitivno to je da se Srbija nece mesati u unutrasnju politiku Republike Srpske, pomoci ce gde god moze ali se u unutrasnju politiku nece mesati.

  11. Oni će svoja unutrašnja pitanja rešiti na svoj način kako misle da je nabolje i u to se ne treba mešati!

  12. Ovim "pohvalama" Izetbegović bi da posvađa i unese razdor između Srbije i RS. Niste vi balije razumele dobro Vučića. Lepo je rekao da se nisu konsultovali,ali da će isto tako Srbija stati iza svakog poteza koji povuče RS. Pametnom je ovo i dovoljno i jasno o čemu se to radi.

  13. Ja sam sigurna u ispravnost stavova premijera Srbije. Bezbroj puta je pokazao svoju ogromnu volju i umeće da istrpi ono što ne može svako, da ne naruši stabilnost u regionu.

  14. Većina političara u regionu treba da se ugleda na naseg premijera bilo bih bolje pre svega njima…

  15. Naravno da je Srbija odgovorna zemlja i da ima odgovornu vlast, da se i VI ponašaate kao naš premijer i naša vlast na balkanu ne bi bilo problema.

  16. Srbija poštuje vladu Republike Srpske, i ne želi da se meša u njihova unutrašnja dešavanja.

  17. Srbija se u svakoj situciji trudi da bude odgovorna! Jedino taj pristup nas vodi ka boljoj buducnosti i regionalnoj stabilnosti!

  18. Sto niko ne kaze da cemo ih braniti u svakom smislu,a ne samo podrzavati praznom pricom.99 % ljudi u Srbiji tako misli

  19. Srbija ne želi da se meša u odluke RS, ali svakako će biti uz svoj narod, a RS će sama snositi moguće posledice ukoliko ne odustane od donošenja referenduma.

  20. Srbija je odgovorno i jaka drzava, ne treba njoj da pricaju o odgovornosti,neka prvo gledaju sebe ti sto komentarisu o tome.

  21. Svidelo se Izetbegovicu ili ne mi radimo sta mislimo da je najbolje kako za srbe u RS tako i za ostale u RS i BiH.

  22. Naravno da je to odgovoran potez Srbije.Srbija napokon vodi,politiku mira,stabilnosti i razvoja.Srbija je na pravom putu,razvoja i napretka.

  23. Pa pocnite gospodine Izetbegovicu malo da ucite od Srba i kada savladate lekcije bice vam lakse i bolje,znacete koje odluke su ispravne za donosenje.

  24. Srbija je uradila onako kako smatra da je ispravno.Vucic,uvek radi u korist naroda,i takva odluka je najbolja za sve.

  25. A sada vas Bakire licno molim da i Vi preuzmete ulogu u smirivanju strasti kod pojedinaca iz vase kuce i da ovde na ovom podrucju vise nikada ne bude rat i sukob.

  26. Srbija je sada odgovorna država zahvaljujući odličnom premijeru i velikom lideru Aleksandru Vučiću.

  27. jeste odgovoran potez…al ne zato sto to vama tako odgovara nego zato sto se Srbija zalaze za mir i stabilnost za razliku od vas….

  28. Niti se oni pitaju, niti se mi pitamo, sve se pitaju velike glave evropske unije, Britanije, kao i SAD..da ne mlatimo praznu slamu sad, Srbija jeste odgovorna, Srbija ima vodju ali ovakve odluke nazalost ne zavise od nas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.