Izgleda da ovog puta Vučić neće „pucati iz prazne puške“: Dušan Janjić o izlasku Srpske liste iz kosovskih institucija

Ostavite komentar


  1. I sta ako izadju,tada se Kosovo vraca Srbiji i sta cemo sa njim?A pitam jel placu primaju od nas i od Pristine u tom slucaju?

  2. Значи треба се понашати као ДОС. Пустити погром као 2004 године, пустити проглашавање независности као 2008 године, поставити границе као 2011 године итд, итд, тј пустити Кутија да ради шта хоће.

  3. Izgleda da nekom jakom na kosovu treba rat, iz nekog razloga. Uspece u tome, sve na to lici.

  4. Volela bih da vidim prepametnog Janjića , šta bi on uradio, što god Vučić uradio Janjić kontra . Važno je biti protiv Srbije makar i zajedno sa neprijateljem. Užas od ovih navodnih nevladinih predstavnika na budžetu iz inostranstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.