Izjava Tomislava Nikolića šovinistička i rasistička

* To jeste primer šovinizma, rasizma i svake vrste ponižavanja "protivnika", smatra Stojanović * Predsednik Nikolić se ponovo vratio u svoju omiljenu ulogu Šešeljevog dobrovoljca iz rata u Slavoniji, ocenjuje Korać
Dubravka Stojanović i Žarko Korać za Danas o izjavi predsednika Srbije da Hašim Tači nije video nizak zid u životu

Ostavite komentar


  1. Šta je tačno šovinističko u izjavi? Interesantno da Koraću ne smeta činjenica da notorna neobrazovana bitanga i zlikovac po naređenju NATO "pregovara" sa nama, ne smeta mu takva vrsta nametnutog poniženja, a lupetanje jednog našeg poluinteligenta koji je kako-tako izabran na funkciju odmah diže na nivo generalizacije celog naroda. Uvek se setim kako je Korać u jednoj epizodi Peščanika na pitanje zašto se stradanje Srba u Podrinju ne smatra nekim velikim zločinom, a Srebrenica je genocid, on je, ni pet ni šest rekao otprilike da je tamo pobijeno svega oko dve hiljade ljudi, da je ubijano u dužem intervalu i da su to bili Srbi. Da, tako je rekao, nađite, slušajte. Taj da deli lekcije?

  2. Ta izjava ove seljacine i profitera nije nista prema izjavi koju je dao uoci Djindjicevog ubistva!
    Sns je nastavak profasisticke radikalske politike, a ovaj covek predstavlja poraz razuma i stanje svesti srpskog biraca.
    Toma je ogledalo najnazadnijeg dela drustva!

  3. Bajcetinski primitivac! Pitam se gde mu dodje to mesto. To nije ni selo. Zato se on tako ne civilizovano ponasa…

  4. @Emil,
    Taci je obrazovaniji od tvog precednika Tome diplome. Malo se informisi. A da ne spominjemo strane jezike.

  5. Sad ce Srbi da brane Tacija….Strasno.Zato smo i stigli dovde.Gazimo sami sebe,nevidjeni mazohizam.A sto se tice recenice u njoj nema niceg fasistickog,ali ovi placenici dobijaju novac za to da sve sto je srpsko predstave za fasisticko,a prave fasiste,nad kojima se i Hitler zgrozio tokom 2 svetskog rata,koji su sistematski ubijali Srbbe u prethodnom veku da predstave za pojam demokratije.Jadna je takva demokratija.To je nacizam,pod etiketom demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.