Izložba grupe „Šta radite bre“

Ostavite komentar


  1. U Beogradu se nikada nije više gradilo kao u poslednje 2 godine, a vi možete da izmišljate šta hoćete.

    1. U Beogradu se nikad vise nije raskopavalo nego sad…uglavnom se rusi,uz velika obecanja da ce se graditi.Sumnjam da vladajuca stranka ima te ideje da nesto urade.To nisu pokazali.

  2. Ništa novo, ništa mudro. Od Bastaća sam očekivao nešto originalnije. Građanima Starog Grada i Beograda su potrebni novi poslovi i nova radna mesta. Ako to ne može da ponudi Bastać, odna nije trebao ni da se bavi politikom, kao javnom delatnošću.

  3. Beograd je PRLJAV i raskopanih trotoara, ulica, ne asvaltiranih rupa od poravki kanalzacije i ………….

  4. Želim da čujem na koji način će te rešiti probleme,a ne koji su trenutni problemi.Verovatno planirate da naredne četri godine samo o tome i pričate.

  5. Siniša Mali se samo slika pored dve tri fasade koje je i okrečio u te svrhe. Čim se malo zađe dalje od njegove foto-scenografije, grad se raspada.

  6. Prljave ulice, los gradski prevoz i divlja gradnja su problemi koje ova vlast ocigledno ne ume da resi.

  7. O ovim stvarima niko ne prica, gde je politika kod kandidata??? Je l realno da samo oni pricaju o konkretnim problemima u gradu? SRAMOTA!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.