Izvestan susret Vučić-Tači

Predsednik Srbije danas učestvuje na skupu lidera regiona i EU u Sofiji

Ostavite komentar


  1. Nije lako Thaciju sedeti preko puta coveka za koga zna da zeli povuci nazad u srednjovekovni mrak i aparthejd iz koga se jedva izvukao uz pomoc civilizovanog sveta.

    1. Igleda da je i tebi tesko da smislis neki novi komentar nego na svakih 15 minuta pustis jedan te isti komentar o aparthejdu, mraku bla, bla, bla. Probaj da napregnes mozak i da smislis nesto novo. Nije lako, narocito ako imas ogranicene kapacitete, ali probaj.

    2. Bas mi se dopao Vas komentar. Deluje neverovatno duhovito. Ako bilo gde postoji aparthejd, ako bilo gde na zemaljskoj kugli postoji nacizam, i to u onom svom najsurovijem i najprimitivnijem obliku, to je takozvana drzava „kosova“ i njen eksponent Taci ili, kako vi napisaste „Thaci“, sto prilicno pojasnjava i demistifikuje Vas stav. Da je nacizam jos uvek ziv, svedoci i dokazuje, kako se to kaze, „situacij na terenu“?! Tamo gde su Albanci vecina drugi ne postoje. Nisu samo Srbi bili meta albanskog nagona ka „multietnicizmu“. Ista je situacija u Grckoj, Makedoniji i Crnoj Gori. Prema tome i svi ovi pregovori predstavljaju tipicnu albansku ujdurmu potpomognuta svojim zapadnim sonzorima i kojom bi trebali da ostvare neke svoje interese bez ikakvih obaveza. Prema tome gospodin Vucic treba da prihvati albanski nacin ponasanja i kao u pat poziciji, da vuce stalno isti potez, sve dok Albanci ne promene nacin ponasanja. Ustupcima, ocito, nista nismo postigli, niti cemo.

  2. Prirodni proces razvoja ljudskih prava i demokratizacije mogu usporiti srednjovekovni režimi mraka, ali ih ne mogu zaustaviti. Kosovo je dugo patilo pod aparthejdom, a uz pomoć civilizovanog dela čovečanstva preživelo je i pokušaj genocida i etničkog čišćenja i sada je slobodno. Zato, normalno je da u srbiji i dalje ima onih koji zastupaju mrak i aparthejd, koji su za to da se prirodni proces progresa ponovo zaustavi. Takvi mogu biti u većini, ali samo u srbiji. Ostatak civilizovanog sveta iskreno pozdravlja Kosovsku slobodu i pravdu.

  3. Mnogo jasno: Tači pošteno predstavlja Šiptare,koji treba na poklon, na tanjiru, da dobiju Kosovo i Metohiju,preko 15 odsto vekovnih srpskih tetitorija,a Vičić,nažalost,nepošteno trči od bolesno srbomrzece grdobe frau Merkel do takodje velikog srbofoba Kurca (izmedju su kao pomoćnici u rušenju srpskih interesa dzihadista Bakir Izetbegović,tiranski Rama,šiptarska lobistkinja Kandićka i nato-zločinac Biserko, iliti povampireni Ačif efendijs,novopazarski muftija Musmer Zukorlić) narogušen sav i crven u licu od tuge i nezadovoljstva,isto kao i Čedica Jovanović,što se TOLOKO odugovlači sa konačnom predajom Kosova i Metohije!Zato,na primer,ON uopšte ne reaguje na skoz/naskroz nezakonito potpisivanje nekakvih demarkacionih linija (granica) izmedju te lažne države Kosovo i Crne Gore,koje je na delu,NIKAKO ne ‘setivši se’ da je,TU,riječ,UPRAVO, o granici izmedju Srbije i Crne Gore!To pitanje,živi bili pa vidili,neće postaviti ni danas na sastanku lidera Zapadnog Balkana u Sofiji!

  4. Вучић ће, по навици, очистити пушку Тачију.

  5. Susret je vrlo važan kako bi se Aleksandar Vučić izborio za naš narod na KiM, kako bi insistirao na jačanju ZSO.

  6. A,kad je,po tvrdjenju jedne od njegovih nahvećih podguznih muva,Vladimira Djukanovića,on,osim što je prelep,prepošten,prepametan,neustrašiv,prepravedan,prevredan,koji, za dobrobit Srbije,redovno kasno legne a rano ustane,dakle,nezamenjiv,junačina,hrabar,nepogrešiv,nepotkupljiv i do beskraja u svakom pogledu naj-naj, odnosno,najveći sin naših naroda i narodnosti,veći i od Josipa Broza Tita,dakle,kad je,u šta ne sumnjam kad to tvrdi tako sveznajući Djuka,ŠTO SE NE SETI da se,kako veli narod, najveće kurve i najveći lopovi, uvek i na svakom mestu, hvale da su pošteni!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.