Janjić: „Mini Šengen“ nije nova Jugoslavija, niti zamena za EU

Ostavite komentar


      1. Jes bre problem su svi koji ne bi da dožive sudbinu Srba na Kosovu. Eto kako su zamislili „Sojeri“ i Šojići problem Kosova i neposlušnih Srbalja u paketu – sve ih uguraš u Veliku Albaniju i mirna Bačka a i Banat i Srem i Sandžak…

  1. Evro janičar Janić setite se njegove priče o postpetooktobarskom poretku i kakav nas raj očekuje život ko iz bajke a ono horor da gori nemože da bude. Za 20 godina će ovaj mini šengen doneti probleme koji ce zajedno sa petooktobarskim vrednostima obrisati jug Srbije sa geografske karte. Jedan narod može preživeti sve al izdaju petu kolonu nikako. Jedino biće dobro kad budu dolazili braća Albanci prirodni priraštaj porašće tako na vreme počnite da učite Albanski kako bi razumeli unuke i praunuke ,da Niš postane granica velike Albanije postaje ostvarljiva.

    1. Tarabuc, meni se cini da ovaj mali sengen,neodoljivo podseca na Dusanovo carstvo, koje je izlazilo na tri mora. Srbija je u najboljem polozaju i to u Pristini znaju ali i u Srajevu,pa nece ,jer se boje , za svoje male privilegije koje su ostavrili uz pomoc SAD ali na prevaran nacin.
      Bogatiji ljudi na Balkanu,ne bi se ustrucavali ,da kazu ne, povampirenim koloniztorima iz EU ili SAD. Srbija nema vise sta da izgubi,sada mozemo samo da popravljamo ono sto nam je silom oteto. Kada proradi Mali Sengen ce direktno ugoziti interse Slovenaca i Hrvata na Balkanu.Ideja je odlicnae jer je vrlo zivotna i ima istorisjko utemeljenje u bivsem zajednickom zivotu,plus Albanija, koja ce sama sredjivati odnose s Kosovom,kakav je i red. Tirana je mocnija i uvek ce biti od novonastale Pristine.

  2. Mini Sengen(sic) je prepodobna glupost za Srbe. Pravimo je sa onima koji ne govore Srpski.
    Cg, bih, srb i specijanim vezam sa cro je jedinstveno trziste bez prevodilaca.
    Blza mi je Tuzla, Visegrad, Rijeka, Niksic no Drac ili Bitolj.
    Napake drzave, naopaki naredbodavci.
    Grbavo je to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.