Janko Veselinović: Fizički me je napao direktor Gradskog zelenila iz Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Svi taksisti SOS taksija čije je usluge Egić koristio od 2000-2010 godine jako dobro znaju i ko je i šta je i gde se smucao po gradu i s kim !

  2. Господо политичари који радите за спас Србије, морате схватити да не смете изаћи на терен без безболних палица, ипак је то нарцисова Србија.

  3. pa trebali ste poneti palice i lepo da im odgovorite koji huligani bagre jedne , ali to je još veći znak za gradjane tih nesta u vojvodini da na izborima daju svoj glas ne ovim huliganima nego drugoj strani a onda će da radi sud ..policija i punoće se zatvori puniti ..koje bande huliganke koje..

    sledeći put ili neke momke od kojih će te bitange bežati ili neko lično hladno naoružanje….nema druge….

  4. Dosao si na tradicionalnu manifestaciju naprednjaka, svinjokolj u Budisavi, na koju misi bio pozvan, ali nema veze sto nisi bio sve do momenta dok si radi provokacije prisao iz cista mira za sto kod ljudi i da izazoves incident poceo da ih pljujes i udaras da izazoves reakciju. Lazove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.