Janković: Autor je mnogo značajniji od potpisane osobe

*Bakić: Radi se o teškoj zloupotrebi državne službe u stranačke svrhe * Nenadić: Uputnije da svoj stav prvo artikulišu unutar ministarstva-
TRAGOM: Biljana Popović Ivković, državna sekretarka u MUP i članica predsedništva SNS, žestoko reagovala na stav Saše Jankovića o članstvu Kosova u Interpolu

Ostavite komentar


  1. … a kako bi bilo da mi lepo ukinemo ta razna ministarstva, i damo i zvanično pravo SNS partiji da odlučuje o svemu? Šta će nam uopšte država?

  2. Tipican zenski izdanak SNS-a. Pogodena kao i ostale ministarke i sekretarke!

  3. Staro je pravilo kada ne mozes da se odbranis od istine koja te kompromituje, a ti se uhvati za licnost autora, pa onda odredjene osobine ili poziciju u drustvu stavi u potreban, cesto lazan kontekst i napadaj. Tekst koji komentarisem je upravo primer opisanog. Posto nema niko primedbu na receno u pismu, treba sadrzinu pisma smatrati istinom.

  4. Da li je neko nekada video lice normalnog čoveka a da je član stranke SNS? Da li je neko nekada čuo šta je rekao ili pročitao da je napisao, uslovno rečeno čovek, iz stranke SNS, a da nije to izraz frustrirane, agresivne, primtivne i gotovo ludačke osobe? Posle hiljada godina potvrđuje se ono šo je zaključio mudri Sokrat, a Platon zapisao:"Demokratija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima. Lopovi i prevaranti će hteti važne državne funkcije. A demokratija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moć, nastat će gora tiranija nego u vreme bilo koje monarhije ili oligarhije."

  5. najbolje je ovo kada dacic izjavi da je frapiran izjavom gospodina jankovica. a nije bio frapiran devedesetih zlocinima koje su kriminalci radili za drzavu ili poslednjih 5 godina vucicevog omalovazavanje svega sto je intelektualno i bolje od njega. to ga ne frapira. primitivac iz zitoradje.

  6. Hvala gospodine Jankovicu. Moj otac potice iz tog dela Srbije i znam koliko nas kosta zdravlja kada krene od Bora sumporni vetrovi lisce na sljiviku pocrni i fleke po sljivama.Borski rudnik ubija te dobre i hrabre Timocane. +++

  7. Skoro svako u Srbiji zna da Kosovo vise nije nase, takodje politicke figure SNS i SPS znaju da je Kosovo zasebna drzava u kojoj ne zive Srbi.

  8. Bahata funkcionerka bi morala da upodobi svoju leksiku standardima književnog i adminstrativnog jezika, i suzbije stranačku osionost u izražavanju jer nisu članovi stranke književnici, a autorski tekstovi književna dela. Bar je kao spikerka to morala naučiti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.