Janković: Manipulacije zaječarskih naprednjaka spiskovima (Video)

Ostavite komentar


  1. Sto ne dajete podatak odakle vam ova informacija. Ovako je obicna rekla kazala i niko nece poverovati.

  2. I otpustanje cele maticne sluzbe jer radnici nisu ,,clanovi,, u Smederevu je jos jedna u nizu malverzacija i rusenja prava na rad. Na njihova mesta su dosle kume, seke i coke!

  3. Pa sta ste mislili, da ce Vucic da pristane da izadje na izbore a da njegove sluzbe vec nisu razradile mehanizme na koje sve trikove ce da namontiraju njegovu pobedu?

  4. I ako advokat moram da pitam: Je l““ se ovo vaman čini kao neki dokaz ili kao da zaista dolazi do malverzacija sa biračkim spiskovima? Pa da to rade, zar ne mislite da bi to radili tajno? Ovo je još jedna ““““politička vest““““ smišljena da se poveća popularnost nekim političarima koji je na drugi način ne mogu steći.

  5. Slažem se sa onim što je već napisano u jednom komentaru da je ovo samo provokacija kako se neki kandidati ne bi zaboravili.

  6. A kako su radili nego tajno. Gradjani Zajecara prepoznaju svoje sugradjane i znaju ciji su oni aktivisti i dali su svi zaposleni u maticnoj sluzbi. Neka se neko oglasi od Zajecaraca.

  7. Pa sta niste videli i druge ustanove da nekad rade i do kasnih sati kad je nesto ne zavrseno ,pa ostaju duze.

  8. To je viĐeno u zaječaru, ali je ogranizovano po celoj srbiji i drugim mestima istočne Srbije, centralne i zapadne Srbije. Zadatak je da aktivisti obaveste centere o evidenciji gčasača o građanika koji su protiv Vučića te se tom skupu građana ne uruče pozivi na glasanje, da se pojedino izbace iz spiskova birača. Kako će to uspeti nije još jasno , manipulacija doseže do vrha izborne komisije.

  9. Gosn. Jankovicu,ovaj sistem je uspostavljen u vreme stranke koja vas podrzava!Vucic je samo okupio iste one koji su mesetarili i u korist DS-a!Trebalo je da reagujete kao zastitnik mnogo ranije!Da ste uzbunjivali javnost cim ste postali zastitnik,mozda Vucic ne bi imao ovoliko prostora da se bahati!Cutali ste dok je DS i njeni partneri sprovodila otimacinu po lokalu,a sada popujete ovima!Svi znamo kakva je bahatost i osionost vladala dok je DS vodila glavnu rec,a sada je Vucic samo nastavio po njihovom receptu!DS se na lokalu ponasala kao Osmanlije posle osvajanja Beograda,sve su opljackali,a gologuzani su preko noci postajali bogatasi!Neka me Bog kazni,ako i jedna rec nije istinita!!!!

  10. Predlažem da pročitate izveštaje zaštitnika građana iz tog perioda

  11. Ovo je dokaz BAHATOSTI i straha koji je zahvatio Aleksandra Vucica i njegovu AV – AV koaliciju. Sile mraka i bezumlja samo u mraku mogu da funkcionisu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.