Janković: Ostavka kada budu raspisani izbori

Ostavite komentar


  1. Neverovatno!Ostavka kad se raspisu izbori a u kampanji si vec?To je nespojivo sa funkcijom koju obavljas!

  2. Gospodin Jankovic jeste u pravom smislu gospodin i covek koga se Srbija nece stideti kada je bude predstavljao u svetu kao prvi covek Srbije. To sada nije slucaj sa aktuelnim predsednikom koji bi jos malo da "glumi" predsednika i da svojom zenom obilazi zemljinu kuglu o trosku gradjana Srbije. Gospodina Sasu Jankovica za predsednika!

  3. Sta bi sa nepostovanjem Ustava koji iskljucivo naglasava da Zastitnik gradjana ne sme da daje politicke izjave ?

  4. Ako želimo biti pravedni, Saša Janković je trebao podneti ostavku onog trena kada je pomislio da može biti kandidat za predsednika Srbije. Ovako, ispadaju tačne tvrdnje onih koji kažu da već neko vreme zloupotrebljava funkciju zaštitnika građana za ličnu promociju.

  5. U medijima se vec oglasava kao kandidat, al jos ne odlazi sa nezavisne funkcije?

  6. Pristojna Srbija mora stati uz ovog coveka u protivnom da saljemo decu u svet i gasimo svetlo, nema dalje.

  7. Da je Jankovic zaista zastitnik gradjana on bi prvi podrzao Vucica jer svi pre Vucica su pokrali narod,a Jankovic i ne bi trebalo da razmislja u toj situaciji o kandidaturi,a da ima savesti on bi odavno podneo ostavku.

  8. Znamo sta nam je ciniti,bez buke,demagogije,pretnji,MIG-ova,Rusa,Kosova,crkve,estrade,Karica,Miskovica i slicnih.
    ozda rezultat nece biti sjajan,ali ni tako los kako se ova goropadna,autoritarna i samozaljubljena vlast nada.
    Nadam se da je vise ljudi kojima je stalo do reda i zakonitosti,do postovanja institucija a ne volje samo jednog bilmeza medju nama.Mozda nece biti sad,ali ako cutimo i radimo…

  9. Može da radi šta hoće ali 7 -8 procenata podrške ne može Janković prevazići.

  10. Nije mi sasvim jasno da li se ta Jankoviceva ostavka dovodi u pitanje, ako i ostali kandidati to ne urade. Bez obzira sto bi to trebalo da se podrazumeva, mislim da Zastitnik gradjana ne bi trebao da svoje delovanje vezuje za druge kandidate.

  11. Neka nam Jankovic objasni kako misli da ce gradjan glasati za njega ako ce iz njega da stoje Ceda, Zivkovic i sigurno Dusan Petrovic. Mislim da od njegove kandidature nece biti nista.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.