Janković: Režim će odgovarati za ovaj totalitarizam

* Snažni zvižduci na svaki pomen Vesića i Malog * Okupljeni prošetali do zgrade RTS noseći zahteve za fer medijske uslove
Prva protestna šetnja i miting na kome je govorio lider Pokreta slobodnih građana u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Jos jednom ponavljam. Hitno se treba udaljiti od gosn Vuka Jeremica. On nista dobro nije doneo nasoj zemlji, i svi koji imaju koliko dobro pamcenje se secaju njegovog bahacenja, i malverzacija, sa raznim pruvatizovanim preduzecima.
    On je od istog ovog naprednjackog miljea.
    Ja sam vas upozorijo, a vi ako hocete da slusate… lepo.

  2. Samo nam recite koliko ste vi radili sa ovim rszimom , bili ste zastitnik gradjana sta ste uradili.

  3. Ja sam jedan od onih koji su proterani zbog "fašističkog odnosa države prema sopstvenoj deci". Nemam nameru više nikada da se vratim. Svaka čast Danas-u, televiziji N1, KRIK-u i svim ostalim novinarima koji se još uvek bore za istinu i budućnost Srbije.
    Grüße aus Deutschland

  4. Kome će režim odgovarati sam sebi. Puste priče nama treba dobro ogledalo da se dobro pogledamo u njega i shvatimo da smo loši ljudi.

  5. Da bi se dobili glasovi birača u Beogradu, mora im se predstaviti konkretan program promena koje bi se desile ako PSG preuzme vođenje Beograda. A konkretan program su predlozi poboljšanja životnih i radnih uslova beograđana; stambeno-komunalna infrastrukura, gradski saobraćaj, školske i predškolske ustanove, socijalna zaštita, domovi za stare beograđane, socijalni stanovi, životna sredina, porezi i gradske takse, itd. Na žalost, iskustvo mi govori, da se birači ne mogu dobiti proklamovanjem nekih političkih principa, a pogotovo ne rečima »Pitaju nas kako ćemo da vodimo Beograd? Pa, kako god da ga vodimo, vodićemo ga bolje nego Vesić i Mali«

  6. Ovaj narod je postao genetski modifikovan:uplasen,podmitljiv,ulizicki,snishodljiv,poltronski,beskarakteran,egoistican,pohlepan,bezosecajan,prost,zagluplen,pokvaren,lazljiv i zato, prema sebi i bira vlast.Dok se ne promeni narod i ne osvesti od anestezije i duboke kome u kojoj se nalazi,nece doci do promene vlasti.Zato je primarni cilj opozicije prosvecivanje i otvaranje ociju ovom zaglupljenom i zatucanom narodu koji ima jedinu dilemu da li da gleda "Parove" ili "Zadrugu".Jadna nam majka.

  7. sve ok, ali objasnite mi samo kako je tačno Srbija zemlja Nikole Tesle? Ista glupost piše i kada dolazite u Beograd iz pravca aerodroma…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.