Janković: Srbija mora da se probudi

Ostavite komentar


  1. Nije "represija otvoreno lice rezima"nego je represija nacin vladanja ovog rezima.I nije da SNS moze da pobedi na izborima,"samo ako bude zloupotrebljavala drzavne resurse i medije",nego ce SNS da pobedi i na ovim izborima zahvaljujuci bas tome sto direktno ZLOUPOTREBLJAVA drzavne resurse i medije.I nisu oni glavni krivci sto otvoreno zloupotrebljavaju,ne go vi koji pristajete da ucestvujete u toj lakrdiji.

  2. E moj Jankoviću. Za tebe je kraj puta kada se nađete sa ostalim opozicionim partijama da pravite koaliciju. To bi trebalo da je početak, a ne kraj. Mislim da ti nije mesto u politici i da se ništa ne razlikuješ od ovih što su na vlasti. Čak šta više…

Ostavite komentar


Politika

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje 7

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje

Ministar odbrane i mandatar buduće vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas poslanici nemačkog Bundestaga Patriciji Lips da je situacija na Kosovu i Metohiji složena, osetljiva i upozorio da sve više predstavlja humanitarno pitanje.On je na sastanku u Beogradu rekao da je razočaran zbog dugogodišnjeg izostanka primene odredbi Briselskog sporazuma s Kosovom i istakao opredeljenje Srbije da doprinese razvoju regionalnih odnosa i inicijativa kao što su Otvoreni Balkan i Berlinski proces - prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.