Janković: Vučić će pasti sam od sebe

Ostavite komentar


  1. Podrzavljam pokret, ali ocekujem malo vise opreza i promisljenosti. Vucic nece pasti sam od sebe i to bi bilo jako bolno za sve, treba mu malo pomoci da to bude sto bezbolnije. Dalje, sloboda medija je tekovina razvijenih demokratskih drustava, sto Srbija nikako nije. Slobodu treba postepeno uvoditi, pazljivo, paralelno sa lustracijom. Inace se moze platiti visoka cena, kao posle 5. oktobra. Ne treba gubiti iz vida da je vlast teska bolest i da ce otpori biti veliki. Treba jako paziti na biografije ljudi u pokretu, nagrnuce i vec su tu. Neke od likova iz prethodnog sastava poznajem, njihovo prisustvo opominje. A ako sve ostane po starom, uspeh ce izostati. Srecno.

  2. Da ali treba preživeti tri godine. Ja ne mogu da ih trpim više! Dosta mi je bahatosti i prostakluka!

  3. Naivno je verovati da ce AV ““““pasti sam od sebe““““. Naprotiv on ce uciniti sve pa i natprirodne poteze da opstane sto duze na vlasti a rado bi opstao i dozivotno. To je odlika vlastoljubaca.

  4. AV je zaplašio 55% "hrabrih Srba"!Može da ga smeni jedino EU!-Pozivajte sve demokratske EU organizacije i pokažite im AV prostakluk,diktaturu,apsolutizam,nepotizam,populizam…!

  5. Јанковић се беше на првој његовој конференцији за штампу прославио! Толико о слободи штампе ала Јанковић

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.