Janković: Vučića ove godine vraćamo u devedesete

Povodom izjave predsednika da je tajkun spojio tri lidera opozicije

Ostavite komentar


  1. Jankoviću je bilo dobro u ““90-tim godinama, tad ga čuvala Mira Marković, učio je njenu školu, dobijao oružani list preko noći, iz tog razloga niko neće ni podržati ovakvu opoziciju, opoziciju koja bi ponovo da teroriše srpski dudžet.

  2. Ko nam kaže da Vučić ne govori istinu.Vučić sve što je obećao to je i ispunio. Što se tiče Jankovića pa on se svaki drugi dan uhvati u laži.

  3. Jednom ste prevarili narod da misli da hoćete da uradite nešto dobro, pokazalo se da samo na svoje interese gledate. Lekciju smo naučili hvala nikad više!

  4. Umesto da konsoliduju svoje redove i ujedine opoziciju oni se bore za Beograd i ako znaju da u vreme koalicije Zajedno npr. SPO je imao vlast u skoro svim većim gradovima i Beogradu ali nisu mogli da funkcionišu jer je republička vlast opstruirala sve zakone i odluke koje su donosile opštine. Znate li bre da je NATO alijansa bombardovala isključivo gradove sa opozicionom vlašću a SPS nije ni nadletao, što je dokaz da je sve unapred bilo dogovoreno kako bi se našali što jači argumenti za predaju mog KiM. Međunarodna Zajednica neće dozvoliti da pobedite u Beogradu jer sa ovom vlašću imaju već dogovorenu agendu za predaju (prodaju) mog KiM.

  5. Ne razumem najbolje ovog coveka… Pa ko je sta oteo kada su ljudi glasali i doveli ih na vlast…

  6. Janković kada nekoga optuži da ne govori istini- to je pravi parardoks, imajući u vidu sve njegove ,,izlete““““ u prošlosti.

  7. Divno bi bilo da imamo vremeplov pa da vas sve vratimo u preprošli vek.

  8. Vucic nije ni izasao iz devedeseti,ali je uspeo nas,gradjane da vrati u devedesete.Ko su Vucicevi pajtosi,Karic,koji je pokrao gradjane srbije,ratni zlocinci ,ratni huskaci i ratni profiteri.Neka Vucic nabroji sta je ostalo posle njih 2000.Mi jos vucemo posledice iz tog vremena,a tek sada posle njih ce trebati mnogo vremena da se stvari dovedu u red.Kuca se moze rasturiti za pola sata,ali mnogo vise vremena je potrebno dovesti u red.On je toliko psten,da posle onoliko roditeljskih stanova i vile u Jajincima uzme stan od 120kvadrata dok su deca ginula na kosarama,pa sad opet jadan u garsonjeri On je sposoban samo da proizvodi mrznju i lazi.On je lider mira,kao i sloba,jer od njega i njegovih pajtosa zavisi da li ce ponovo ovaj narod nahuskati na rat.Jel saljemo decu na sportove da bi jednog dana nosili majice kriminalaca,to su vuciceve vrednosti.

  9. Jankovic voli da daje ove izjave mada ne shvatam cemu kada je svakom (osim ovim zaludjenicima iz opozicije) jasno da Vucic nece nazad u 90-e jos bar 5-6 godina, a ako opozicija ostane ista on nece u 90-e ni narednih 20.

    Gluposti.

  10. Ne mora u ““90 niko da se vrati.SAMO DA IH NE VIDIMO NIKADA VIŠE!!!Dno je dotaknuto.Nema kulture, obrazovanja, pravde, zdravstva…ma, nema ničega normalnog više. Goli otok, pa sve od početka.

  11. Jankovicev problem je u tome sto ga narod nece i sto je propao kao politicar.Naucio covek da sedne u fotelju i da prima platu a da nista ne radi.Proslo je vreme kad su DS,Jankovic,Djilas,Jeremic i ostali ziveli na racun gradjana!

  12. Vučić se kalio i učio politiku. On je bio na ratištu, u medijskim redovima na Palama. Od tada je on sazreo u političara najjačeg na ovim prostorima i prepoznatog u međunarodnoj zajednici. Janković je bio nigde i sada je isto tu.

  13. Naravno da je Janković tanak.Ali Vučiću bi narod, ovaj jadan srpski, morao suditi.Ne može da se vadi na ranije loše vlasti, sam je kriv za krah Srbije.Nikada nećemo da razumemo kako narod laže sebe da se dobro živi.Osim ako ne ljubi buljson nekom iz sns-a za mrvu dinara.I onda lupa ovde minuse.

  14. Opozicija ne vredi ni koliko jutarnja magla. Isto tako izblede i nestanu. Njihova slava je davno ugasena. Svoje price neka prodaju negde drugo.

  15. Da bi vodio drzavu moras biti fajter, ja ne vidim tu iskru u njemu.

  16. Neka budu izbori , pa da potencijalni kandidati svhate da nemaju sanse da se takmice sa pravim igracima.

  17. Ja ne verujem da ce ova trojka da izdrzi u zajednici do Beogradskih izbora, to je za njihov interes veliki zalogaj.

  18. Ko kaze da Vucic govori istinu neka se pripazi svraka i na glavu stavi slem,za svaki slucaj,srecni praznici.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.