Janković zahvalan DS-u, Vučić i dalje bez kandidata

* Zaštitnik građana zahvalan i Novoj stranci i Mađarskom pokretu *Vučić: Janković i Jeremić su indijske svete krave
Grupisanje na političkoj sceni pred predsedničke izbore

Ostavite komentar


  1. SNS ce imati kandidata,i obavestice uskoro javnost,ko ce biti njihov kandidat,dzabe dss kandidat kada im narod ne veruje!

  2. Ipak je onako kako se i pretpostavljalo,Janković lažni zaštitnik građana,od početka političar koji ima podršku Ds-a jer sam ne bi bi ni kandidat neke Mesne zajednice a ne za predsednika Srbije.

  3. Ne mogu da verujem. Bez ikakve potrebe, Janković će, praktično, biti kandidat DS (bez obzira na podršku ostalih stranaka). Da kandidat DS u Srbiji dobije izbore, šanse su približno jednake, kao i moje da odem na mesec.

  4. Jankovicu nije jasno da je samo Trojanski konj,pa zasto se veliki Sutanovac ne kandiduje?

  5. Ja da sam na mestu Sase Jankovica bas i ne znam koilko bi mi znacila ta podrska, mozda bolje da ih se kloni pa oni su nas u crno zavili. Onda ni on nije nista bolji, sad je tek pokazao.

  6. Čisto onako oslobođeno politikanstva.Kandidat DS tako je to prestavio Šutanovac , ne može baš da priča o zaštiti institucija jer je kao zaštitnik građana ušao u kampanju i to je fakat, iskreno DS će mu više odmoći jer sada će sa sobom Janković kroz kampanju vući pun kofer promašaja DS.Vučić šta god mislili o njemu ponovio je ono što je Jovanović rekao za Jeremića, a odbijanje Jankovića da razgovara sa Centrom za istraživanje korupcije govori samo po sebi .Kandidat SNS nije poznat ali verovatno biće ili NIkolić ili Vučić, prvi će moratidobiti žestoku podršku u kampanji Vučića ali i još nekih , što se tiče Vučića sam on kao on je dovoljan da odnese pobedu u prvom krugu i to je naprosto mini analiza bez politikanstva.

  7. Jankovic da vrati nase pare prozivam ga javno.Za koliko je opljackao svoju drzavu svoj narod svojim neradom.

  8. Jankovic je ruglo nase politike. Niko do sada nije zloupotrebio funkcioju kao on. Namerno ga gura americka ambasada pazljivo napisanim tekstovima i prezentacijom u medijima, uglavnom u novinama pod njihovom kontrolom. Pamet u glavu narode, ovakvi poltroni nista dobro nece doneti Srbiju. Svako ko blati nasu vladu, ne zeli dobro gradjanima Srbije. Jer samo sloga Srbina spasava. A ne pljuvacina kao sto to rade Jeremic i Jankovic.

  9. Eto takozvani i lazni zastitnik gradjana Sasa Jankovic sem sto se zahvalio DS na podrsci jos jednom je pokusao da obmane gradjane da ce svi imati ista prava kako vladajuca tako i opozicinone strane po Ustavu drazve, pa on je prvi prekrsio Ustav tako sto se bavi politikom dok obavlja posao zastitnika gradjana.

  10. Nestranački zaštitnik vrednosti, institucija, poretka, ljudskog dostojanstva, podele vlasti, političke kulture i nacionalnog, a ne partijskog ili ličnog interesa ????? Janković?

  11. Jankovic je projekat CIA-e. TO je njihov potpis. Mesecima ga eksponiraju u novinama kao nekog Robin Huda. Sad je on tu satro zastitinik gradjana a plata mu 300.000 din. Svaki mesec se sve vise i vise deblja, a narod gladan. Pa da mu je toliko stalo do narod, ne bi blatio vlast po nalogu zapada, vec bi radio nesto za narod.

  12. Bilo je jasno da ce ds podrzati svog poltrona Jankovica koji je svoj mandat zastitnika gradjana posvetio zastupanju pljackasko obmanjivacke politike "demokrata" .

  13. Zar A.Vučić pre Nove godine ne reče da narednih dva tri meseca neće pričati o predsedničkim izborima.
    Od tada ovo mu je tek 15 put da pominje Sašu Jankovića i Vuka Jeremića.

  14. Projekat americkih sluzbi koja nam nista nije donela dobro, jos od 2000. Samo pogledajte genezu Jankovicevog eksponiranja u medijima. Mesecima je predstavljan kao neki heroj kako bi mu skocio rejting. Vestacka tvorevina koja ce raditi na pljacki Srbije po nalozima zapada. Pamet u glavu narode.

  15. Janković zahvalan DS??? I mi bi smo vam bili zahvalni kad bi ste dali ostavku na mesto zaštitnika gradjana, vratili platu od 3000evra. Svi bi procvetali.

  16. Sve u svoje vreme. DS je isuviše požurio sa predsedničkom trkom. Stratezi povlače prave poteze u pravo vreme.

  17. Mislim da je DS napravio gresku,zato sto je dao podrsku zastitniku gradjana.Jankovic ne bi trebalo da se bavi politikom sa funkcije koju obavlja,mislim da nije u redu prema buducim kandidatima.

  18. Zar je Sasa stvarno toliko glup da misli da je podrskom DSa dobio nesto na znacaju ?

  19. Jankoviću Saša, kako te nije sramota da pričaš laži i ne istinu non stop! Dosta više!

  20. Jankoviću, bio bi red da podneseš ostavku na svoju funkciju, politika i to tvoje ne idu zajedno!

  21. Do sada sam mislio da je Vučić najgori premijer, a posle ovakve njegove izjave smatram da je on i jedan od najlošijih osoba trenutno u Srbiji.

  22. Janković je jedan obični politikant, na jednoj strani se čvrsto drži u fotelji, a na drugoj planira kandidaturu na predsedničkim izborima. Sramota!

  23. Nikolic je dobar predsednik i treba da ostane na toj funkciji. Videcemo za neko vreme ko ce definitivno biti kandidat ispred SNS-a.

  24. To sto Vucic nema kandidata ne znaci da to ide u prilog Jankovicu koga podrzava DS. Nista mu ne vredi da podrska, svejedno nece proci.

  25. Zahvaliti se DS-u koji ce tvoja ledja iskoristiti da prikrije razocaranost njima?Bolje zahvali drzavi sto te trpi na nepolitickoj funkciji dok se ti bavis onim sto ti je po zakonu zabranjeno.

  26. JOŠ samo da doda HAUG,,Ja Sam Svoje rekao,,.jel,da,.Pa DA se ,,siti ,,nauživamo ,,njegovog,,uspeha s Vojvodom IZ Bajčetinu,,i satrapima sa njim..Jedina i Neporeciva IstorijkskaČINJENICA JE DA NIKO NIJE OVOLIKO BESRAMNO I BESPRIZORNO OMALOVAŽAVAO NACIJU I SVE NJENE NEIDIOTE I,,KVAZIINTELEKTUALCE KOJI SU MU OD KADA,,RADI,, BILI GLAVNI TARGET ZA,,USPEŠNO,,ZAVOĐENJE,,ZATUCANE MASE ,,KAKO IH JE,,TEPAJUĆI,,SAM,OGLASIO,. Ona,,čuvena,,bela majica,nevidi se al se odlično,,oseća,, u svakom,,ekskluzivitetu,,samoproklamovanog,,lidera Balkana a i,,šire,.,,Sportista,, po Mrki koji LAKO PRESKAČE I,,SAMO ,,USTAV I IMA NEZABORAVNE,,MINULE RADOVE,JOŠ IZ ONE,,NIČIM IZAZVANE ,,SITUVACIJE A POSEBNO ONE ,,SLAVNE GODINE 2000,KOJA GA I DALJE MNOOOGO,,ŽULJA,,.UHVAĆEN JE SA SLOBOIOLEONOM KOHORTOM U,,SAMO,, KRAĐI GLASOVA PA MU SE,,OSLADILA,,MANTRA,,..

  27. Možda vi gospodine Jankoviću nećete izneveriti DS jer će te se pojaviti na predsedničkim izborima , ali ste izneverili građane Srbije koji su vas debelo plaćali a vi ste se više bavili politikom nego sa njihovom zaštitom. To vam građani na izborima neće zaboraiti.

  28. Saša Janković je najjači kandidat, glasaću za njega. A za Vučičem ću plakati (od sreće) ako ne bude više premijer.

  29. Ne sumnjam u izbor kandidata i veruj da cemo zajednickim snagama uspeti da si izborimo sa prevarantima.

  30. "to svakako znači moj odlazak"
    gde?
    gde može da ode Vučić iz "politike" i čime da se bavi, šta jo ume da radi (jer samo politiku "ume")
    zaista, ponekad, da nema Zabele trebalo bi je izmisliti…

  31. Ono kad premijer države kaže "Mi ćemo da se pravimo BLESAVI…". E pa građani neće više! Zato je Saša Janković jedini pravi izbor, sa ili bez podrške stranaka. A premijer može tako da se obraća Nebojši iz Beograda dr Stefanoviću, a ne novinarima na KZN i građanima Srbije.

  32. Da kandidat DS u Srbiji dobije izbore, šanse su približno jednake, kao i moje da odem na mesec I NAZAD .UZAS.

  33. Koji apel gradjana? Jankovic se vec duze vreme sprema za kandidaturu. Istice mu mandat ombudsmana, pa bi da bude predsednik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.