Javno su priznali da me prate aktivisti SNS i da o meni imaju podebeli dosije

Svedočenja opozicionih odbornika širom Srbije koji trpe razne vidove pritiska od strane vladajuće stranke

Ostavite komentar


  1. Kad je na vrhu piramide slucaj za zatvorsku bolnicu ispid njega u piramidi ludilo i zlo se samo progresivno mnoze do srbije danas. Sloboda znaci ne pokoriti se ludima, vladajucima, fasisoidnima.. hvala Vam gospodjo, Bog i casni ljudi cene vasu hrabrost i postenje.

    1. U svakoj pravnoj državi bi iznete tvrdnje nakon provere i utvrđene istinitosti bile dovoljan razlog za zabranu daljeg rada političke stranke. A kod nas“ …karavani prolaze“ i ništa se ne dešava.

  2. sram vas bilo heroji, muskarci, sram da vas bude, pa zovite vucica ,da vam pomognne. a vi zene ,sram vas bilo sto ne dignete glas.

  3. Šta očekujete, kada svu vlast u državi drži jedan čovek,koji se o svemu izjašnjava i unapred najavljuje buduće odluke Narodne Skupštine i Vlade, koje budu uvek onakve kakvim ih je on najavio.To vam je „demokratija i pravna“država Srbija.

  4. Pitanje za gdju Rakic: a zasto ste uopste prihvatili sastanak sa SNS 2016.? Drugo pitanje: a sta vi to „zestoko“ kritikujete u Vrscu osim tog Malovica? Cedu ne, Zarkulu ne, Draskovica ne, Popovica ne, Sljivica – boze sacuvaj. Tako da uopste nije jasno kome ste vi i zasto interesantni. To sto se potpisujete kao „potpredsednica ds“ ne znaci nista, ds i ne postoji. Ali ako ste vec pozvani na sud, odlicna prilika da sve kazete tamo, pa i da pozovete javnog tuzioca u parnicu – ako imate nesto konkretno.

    1. Ako niste zadovoljni, izvolite pokažite hrabrost, kandidujte se, kritikujte, zamerite se. Nemojte ovako, iz mišje rupice, da omalovažavate one koji su pokazali hrabrost.

    2. Do sastanka je verovatno došlo zato što Ivan Grujin u tom trenutku nije bio ni na kakvoj funkciji u SNS-u, niti je bio prepoznatljiv kao njihov predstavnik. A možda je na sastanak pozvao čovek kojeg ne želi da imenuje i nije u politici uopšte. Ako vas poznanik pozove na kafu da li vi odbijate poziv?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.