"Jedan dan je jeo nemački Haribo, sutra će sa Lavrovom jesti ruski boršč i piti kvas": Parović o Vučićevoj spoljnoj politici 1Foto: Medija centar

-Svaki segment Vučićeve politike ima dva cilja, jedan je održavanje rejtinga u zemlji, a drugi je udvaranje strancima i održavanje uloge sluge svakog gospodara, navodi za Danas predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović upitan da li je spoljna politika Aleksandra Vučića u kojoj jednog dana posećuje ugrajinske izbeglice u Srbiji, a onda par dana kasnije očekuje posetu ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova pre usmerena na unutarpolitički ili na spoljnopolitičke poene.

-Tako sada jedan dan kači fotku na kojoj jede nemačke gumene bombone Haribo i pije Koka-kolu bez šećera. Sada će da pred Lavrovom jede boršč i pije ruski kvas, a onda će kad dođe Šolc da jede kobasice i pije pivo, dodaje Parović, koji takvu Vučićevu politiku ocenjuje kao „promiskuitetnu“m ali da će ona građani biti predstavljena kao vrhunac mučeništva i herojstva.

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta dodaje i da su predsedniku Aleksandru Vučiću počeli onda kada su „moćni stranci istovremeno počeli da traže iste stvari“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari