Jedan od pet miliona: Poslanici da se solidarišu sa roditeljima studenata i odreknu se dela zarada

Ostavite komentar


  1. Kao i do sada predsednik Srbije u sastavu sa nadleznim licima koje se bave obrazvanjem ce doneti pravilnu odluku gde niko nece biti u gubitku. Nije na opoziciji da brine o tome!

    1. Opozicija ovoliko nije brinula ni kad je imala vlast! Klasicni licemeri!
      Na svu srecu, ima ko da brine o Srbiji!

  2. Mislim da ovo nije tako loše i da svi trebaju da pomognu koliko toliko. Nekom malo znači mnogo zato budimo humani svi.

  3. Maliciozno je da se jedan od pet milona brine za studente, jer im je namera krajnje bezobrazanA. Nisu iskreni već samo žele da dobiju neki politički poen.Kao i do sada predsednik Srbije u sastavu sa nadleznim licima koje se bave obrazvanjem ce doneti pravilnu odluku.

  4. Izgleda da nisu upoznati da se predavanja online koji se odvijaju na fakultetima, ne računaju?

    1. Ja kad sam dosao u Suboticu ta danasnja opozicija nije imala za kifle 1994 a sad imaju kuce od 300000 hiljada eura i mnogo toga

  5. Da li se ovaj poziv odnosi i na poslanike koji bojkotuju parlament i ne ulaze u skupštinsku salu ali redovno dolaze do blagajne?

    1. TI POSLANICI KOJI BOJKOTUJU RAD SKUPSTINE TREBA SVE PARE DA VRATE STO SU UKRALI ,NISU ZARADILI POSTO NISU BILI NA SASTANCIMA. VODJA POKTETA DJILAS TREBA DA VRATI UKRADJENE PARE I DONIRA STUDENSKE SKOLARINE I DOBIJE POLITICKI POJEN,POSTO JE PREDLOG POTEKO OD POKRETA 1 OD 5.

    2. Djilas bi trebao da se isprsi i pokaze solidarnost.Sta je za njega par miliona

  6. Inicijativa je dobra, samo da se odnosi i na poslanike koji su učestvovali u radu parlamenta isto tako da se odnosi i na poslanike koji su prethodnih godinu dana bojkotovali rad parlamenta, a pri tome su redovno podizali svoju skupštinsku platu!?

  7. Mislim da ce drzava imati sluha za sve svoje gradjane a narocito mlade. Bitno je da se sve fakultetske obaveze zavrse na vreme i da bude sto vise datih ispita u prvom ispitnom roku koji dodje, jer ce sada studenti moci da uce dok god traje vanredno stanje i trebalo bi da iskoriste to vreme. Ne verujem da ce drzava ostetiti bilo kog studenta. Tek cemo videti kakve ce odluke biti donete vezano za to.

  8. Pretezno se sa politickim stavovima ove organizacije ne slazem,ali ovo podrzavam,samo sto bih dodao da bi i profesori,kojih je mnogo vise nego poslanika nekim procentom svojih plata trebalo da podrze svoje studente.

  9. Drzava ce sigurno izaci u susret i pomoci gde postoji potrebe,ukoliko se ustanovi da postoji.

  10. Svaki od tih pet miliona da donira po dva dinara eto računice i spasa samo dva dinara druže

  11. Kakva studentocentricna poruka. Bas da daju za studente! A sto ne za neku decu bez roditelja,? Sto ne za bolesne , ili za stare ? Taj jedan od pet studenata ne razume da postoji svet van sveta studiranja. Dotle dopire njegova pamet. Valjda zato i hoce da izadje na Vuciceve namestene izbore.

  12. Zivo me zanima da li ce se dela zarade odreci oni koji mesecima primaju platu a ne prisustvuju sednicama. Oni koje ste do juce podrzavali vi iz 1 od 5.

  13. Najkorisnije bi bilo sav planirani novac,a nije mi jasno odakle je, koji voda obecava da isplati svim punoletnim gradanima komletno sve, uliziti u zdravstvo i prosvetu jer bez obrazovane i zdrave nacije nema drzave. Studenti su u svim politicki losim stanjima ukazivali i bunili se na stanje u zemlji. Iako sam uvek uz studente iz prilozenog vidim da su studenti zadovoljni stanjem u zemlji i nije mi jasno zasto trazite pomoc . Ostanite kuci, nastava traje . Skolstvo i zdravstvo mora da bude dobro placeno , ako hocemo da to funkcionise.

  14. Pitanje moderatorima
    Poslednjih 15tak dana je primetna masovna histerija plaćenih i kompijutetski dizajniran ih komentara od strane s(n)s na vašem internet izdanju.
    Ni jedan komentar koji sam želeo nešto reći nije osvanuo na vašem sajtu
    Da li je problem u nekom programu koji blokira komentare koji ne govore u superlativu o političkoj vrhuški Srbije?
    Ili ste se priklonili avavav avavav?

  15. To su vec ucinili licnom inicijativom poslanici parlamenta na Novom Zelandu. Ali ako neko i pomisli da bi mogli da se odreknu odredjenog procenta Bajatovic, Tabakovic, Orlovic, Risticevic, Djukic, Martinovic i ostala bulumenta na drzavnim jaslama, onda se grdno varate. Osim Toga sikiracija botova u ovolikom broju upravo stigmatizira njihovo bolno mesto. Tacka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.