Jedan od pet miliona zapitao SNS da li je Šapić njen idealni kandidat za gradonačelnika 1(BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

Pokret „Jedan od pet miliona“ zapitao je Srpsku naprednu stranku (SNS) da li će potpredsednik te stranke Aleksandar Šapić biti njen „idealni kandidat“ za gradonačelnika Beograda.

„S obzirom da je sada Šapićeva glava na ramenu (predsednika države i SNS) Aleksandra Vučića, umesto glave Nebojše Stefanovića, zapitao bih da li je Šapić vaš idealni kandidat za gradonačelnika“, rekao je predstavnik Pokreta Martin Bežinarević i dodao da Šapić za „Jedan od pet miliona“ to ni u kom slučaju ne može biti.

Bežinarević je rekao novinarima ispred skupštine grada da je od gradske uprave zatražio zvaničnu evidenciju o tome na koliko je sednica Skupštine Beograda prisustvovao potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić, koji je 2018. godine dobio odbornički mandat.

Dodao je da je Šapić, po njihovim informacijama, bio samo na konstitutivnoj sednici gradskog parlamenta i da je, potom, „tri godine ignorisao Beograđane“.

Naglasio je da za to vreme Šapić, „nije ignorisao blagajnu, da je podigao 380.000 dinara i da se proglasio za idealnog kandidata za gradonačelnika“.

Bežinarević je naveo da „Šapić tri godine nije imao komentar, a ni stav o mnogim bitnim pitanjima za život građana“.

Prema njegovim rečima, nije ga zanimala ni situacija u javnom prevozu, ni stanje bezbednosti u gradu, niti ko diluje drogu…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari