Jedini predstavnici Srba u kosovskim institucijama: Šta Srpska lista zaista radi?

Ostavite komentar


  1. svi sa srpske liste su članovi sns -a ,lista daje većinu Kurtiju,bez njih on pada.
    Na raznim su novčanim ,,nadoknadama,,iz pravca Prištine i Beograda .Veoma sposobni da imaju i svojih prihoda iz svih poslova od puteva ,nafte…..

  2. 1000 evra mesecno. Koga ce on da srusi? Briga ih za kosovske srbe. Sve se radi o parama

  3. Mafijaš sa fotografije je ubio svog političkog konkurenta Olivera Ivanovića, sarađuje sa AV tesno plaća reket istom, zazvarat radi po Srbiji šta hoće.

  4. Tu su da bi se bogatili na račun poreskih obveznika Republike Srbije, a svom predsedniku da pokradu oko 100.000 glasova. Da prave tenziju na severu Kosova i proganjaju one koji drugačije misle. To nas košta 1.5 miliona evra DNEVNO ! Toliko nas je koštalo samo NATO bombardovanje na dnevnom nivou.

  5. Srpska lista tj Lista Vucic je u parlamentu i vladi Kosova sa ulogom za destabilizaciju i blokadu kosovskih institucija ,u kolikoj meri je to moguce,u svojim redovima imaju veliki deo kriminalnih struktura Radojcic,Veselinovic..koji se terete za ubistvo neistomisljenika Ivanovica i mnoge druge pretnje i ucena nad srbima..jednom recju kriminalna struktura podrzana,stvarana ,organizovana i finansirana u pocetku iz Beograda..sad se sami finansiraju od droge,sverca nafte i svega drugog..

  6. @Ognjen Da ne treba mozda da pomazu AP Kosovu. Naravno da, su tu da ometaju Kosovo sto vise mogu. Pokret otpora su uvek vodili sumljivi likovi tako se I ovi ne razlikuju

  7. Mnogo se priča o srbima na kosovu pa se pitam dal se uhlebljeni srbi izbegli sa kosova sekiraj za te ljude ili samo deklarativno? Ili mudro ćute, čuvaju pozicije i privilegije i čekaju da im mi koji nikad nismo videli Kosovo rešavamo probleme?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.