Jelić (POKS): Boško Obradović se 48 sati nije držao dogovora o nenapadanju 1Zvanična fotografija/Printskrin

Vladimir Jelić iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije odbacuje u izjavi za Danas navode Boška Obradovića iz Dveri da je koalicija NADA prva odbacila dogovor o zajedničkoj izbornoj listi patriotskih stranaka, navodeći između ostalog i da je POKS bio domaćin sastanka o udruživanju.

„Najodlučnije odbacujemo napade i manipulaciju Boška Obradovića da je koalicija NADA prva odlučila da ne bude zajedničke kolone desnice, jer je upravo Glavni odbor Dveri 4.oktobra doneo odluku da idu u koaliciju sa Zavetnicima i čak su započeli svoju kampanju snimanjem spotova i emitovanjem po društvenim mrežama. Za razliku od njih, POKS i Novi DSS kampanju započinje tek sada i bili smo domaćini poslednjeg sastanka na kojem je definitivno došlo do razlaza po pitanju rušenja ili ne rušenja naprednjačke vlasti u Beogradu i Srbiji“, izjavio je potpredsednik POKS Vladimir Jelić za naš list.

„Jedino što smo uspeli da se složimo na sastanku od pre dva dana je da se ne napadamo tokom kampanje, a Boško Obradović nije izdržao duže od 48 časova da se drži dogovora“, dodaje Jelić.

POKS i Novi DSS nastupili su i na prethodnim izborima 2022. u okviru koalicije NADA, dok su Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski izašli samostalnom. Obradovićeve Dveri nastupile su na prošlim izborima kao Patriotski blok sa otcepljenim krilom POKS-a, da bi se potom razišli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari