Jelica Minić: Još jedno ozbiljno upozorenje vlastima u Srbiji iz Brisela

Ostavite komentar


    1. Vlasti u Beogradu da se ozbiljnije i energicnije bore protiv organizovanog kriminala. Mozeli to biti-da se nasa vlast bori protiv same sebe? Ne verujem, jer danasnja Srbija je hladnija replika Hondurasa.
      Mozda, eventualno ako bi promenili vlast.Ali, zar AMANDMAN na bilcikov izvestaj ne govori sam za sebe. To namece zakljucak da su evropski cinovnici KORUMPIRANI, da poslanici EP moraju kroz amandmane da dopunjuju stvarnu sliku danasnjeg stanja u Srbiji.
      Nema nama spasa. Ni od ovdasnje vlasti ni od UVOZNE BELOSVETSKE FUKARE. Evropa nas gleda iskljucivo kao GROS LAPEN. Rusi kao Kubu na granici Eu, ili “meko ostrvo“ u Nato okruzenju. Amerikanci kao svoj nosac aviona. A, Kinezi kao svoj najveci buvljak na svetu.
      To je racun, koji ce na kraju primiti vlast u Srbiji, a platiti iskljucivo NAROD. Zato oni i ne strepe, jer su se nafatirali od profita sa JOVANJICE, KRUSIKA, pogresnih investicija TELEKOMA SRBIJA cime je iz drzavne kase ispumpano nekoliko stotina miliona evra, Sava male i Brograda na vodi, da cim dobiju RACUN IZ EU, sa punim koferima evra mogu da “zapale“ u Honduras.
      U ostalom sta briga ovu vlast. Nju za pristojnu svotu narodnih para u sred Brisela zastupa Johanes Han, komesar za budzet u Komisiji Ursule fon der Lajen. Preko njega moze da se podmiti cak i Angela Merkel, a kamoli sitni cinovnici. Takvo je stanje stvari. Svet je obhrvan korupcijom i to se nece dobro zavrsiti. Posledice te cinjenice mi vec osecamo na nasoj kozi.

  1. Evropojci, objasnite mi zašto mislite da su poslanici koji sede u EU parlamentu išta, iole, ič, bolji od ovih koji sede u srpskom?

    Rekao bih da su 3 puta gori pošto ih je 3 puta više.

    Kao što bi naši bili duplo bolji da ih je duplo manje…

    (jabuka je tim bolja što je manje crva u njoj)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.