Jelica Minić: Za nedelju-dve, donosioci odluka u Srbiji ostaće bez smokvinog lista za uvođenje sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Из Русије стижу „увредљиве и претеће поруке“!?!
    Зар управо уцене које стижу из ЕУ нису баш такве?
    ЕУ је у великом проблему кад од безначајне и немоћне Србије МОРА да тражи да уведе безначајне санкције против Русије и притом је понизи.

  2. I sam sam pristalica ulaska Srbije u Eu.Ako nismo član EU ko vam daje za pravo da se mešate u unutrašnja pitanja naše zemlje.

  3. Kaže da je ugled Srbije pao na nivo 90-tih. A gde je i koliko je pao ugled EU?? Sa svim korupcijskim aferama , sa ucenjvanjem malih država , a USA ne smeju ništa da pitaju oko svih njihovih kolonijalnih ratova i unistavanjem država. Zapadni svet je sada pokazao da su zli , licemerni i koristoljubivi. Nema tu demokratije i vrednosti.

  4. @шта је проблем

    Zalosno je sto nisi sposoban da sagledas realno u cemu je problem i zasto moramo da uvedemo sankcije. Zaslepila te ljubav prema Rusiji.

  5. U EU neko ce ih pitati kako su dosli do tih para.Rusi ih nikada to nece pitati!To je razlog odbijanja desnicara da Srbija udje u EU!!!!!

  6. Izadjite iz procesa pregovora za ulazak u EU! Mi nismo EU i nema potrebe da uskladjujemo sa bilo kime bilo sta, i da nas kao i do sada vuku za nos! Kad budemo, onda mozemo da pricamo. A i siguran sam da bi vecina bila protiv EU ako bi se raspisao referendum, a da se ne namesta kao i sve drugo

  7. Nikada pa ni tada ne bi trebalo uvesti sankcije Rusiji , dosta je toga ponizenja vec pune 32 godine.

  8. Zapad se ne bakce svojim problemima,vec im smeta napredna mala Srbija, sami sebe unistavavata,zar ne vidite ?

  9. Nije problem Vlada a ni Vučić…problem je 80 % naroda koji kaže NE sankcijama…a narod nikada ne zaboravlja

  10. Čitam komentare i saznajem…da je put ka Rusiji…našem nestajanju .najbezbolniji ??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.