Jeremić: Ako Vučić uvede sankcije Rusiji, Srbija će se još više udaljiti od Evrope

Ostavite komentar


  1. Sve te prejake reči tipa diktatura, totalitarizam, izdajnici i strani plaćenici, šovinisti i autošovinisti, fašisti itd su svojstvene baš takvim narodno-naprednjačkim strankama.

  2. Čovek je realan 100%. Dobro je da je otkačio Đilasa. Jedina prava opozicija.

  3. Sto znaci da je narodna stranka ucestvovala u sludjivanju naroda,Ali eto vise nece.

  4. Gospodin Jeremić je ipak samo političar, imajte to umu kada donosite odluke.

  5. @Petar, gospodin Jeremic je visoko obrazovani političar, a to je priznacete, ipak retkost, od “politicar” i politikant.

  6. Dajte da vidimo Vasu snagu na izborima, ne bi dobili ni 1 posto glasova izaslih. Koliko smo hiljada dolara potrošili dok je ziveo u Njujorku, radio u UN na jednoj pozicijii, sa koje je lobirao da bude prvi čovek UN kada mu ta funkcija u UN prestane

  7. Zasto nijedan politicar kada udje u skupstnu ne kaze sta je stvarno problem naroda nikakve plate nikakve penzije narod nema od cega da zivi Zar vam to tesko da kazete a od naroda svi zivite

  8. Политичари прво о себи мисле, а мисле и о народу-како да повећају порезе и друге дажбине да би имали пуну касу!!!

  9. „Za Narodnu stranku nema nikakvog šurovanja sa Vučićem se-ni u skupštini, ni na kanabetu, ni iza zatvorenih vrata, niti bilo gde..“
    Ima samo pokušaja tuče u sred predsedništva države!??
    Sedam svetlosnih godina ste od nečeg što se može okarakterisati kao „ozbiljni ljudi“.

  10. Uz akcize porez na struju je negde 30%. To se stalno prećutkuje.
    U jednom komentaru pominju pare koje je Jeremić potrošio u Njujorku. Nikako ne pominju koliko su Toma Diploma, sa sve ženom i snajkom, uz neizbežnog Dačića, potrošili kada je bila Generalna skupština UN. Nikolići su odseli u hotelu gde je noćenje više od 10.000 $.
    Naša delegacija je brojala najmanje 50-60 osoba. Ruska je tada, sa stručnjacima, obezbeđenjem i Lavrovom na čelu brojala pet ljudi.

  11. Srbija je jedina u Evropi koja se striktno drzi svog stava i posle 90 dana rata u Ukrajini.

  12. Pred nama je težak period, koji je izazvan krizom u Ukrajini, ali verujem da ćemo i ovaj period uspešno prebroditi. Uz prijatelje smo uvek tu.

  13. Pa kad ti je toliko stalo do Evrope, pa preseli se u Evropu sto zamajavas sve oko sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.