Jeremić: Bojim se da ulazimo u kritičnu fazu

Ostavite komentar


  1. Uz dužno poštovanje ali smatram da Jeremić zaista nije kompetentan da priča o Kosovu i rešavanju problema Kosovskog čvora, svi smo mi svedoci kako je on pristupo tom problemu i na koji način ga „rešavao“.

  2. Svaka čast svakome, ali ko još pita Jeremića da komentariše pitanje i rešavanje problema Kosova? Uz dužno poštivanje autoru, ali zar mislite da je on kompetentan da priča bilo šta na ovu temu, svi znamo dokle nas je dovelo njegova nazovimo borba za KiM.

    1. Dušo nesretna, ono što normalni ljudi nazivaju mozgom kod tebe se nije razvilo, zato ti ništa ne razumeš.

  3. Vas list je samo privid nezavisne novine. Totalno ste pod kontrolom rezima. Vi ste tek sramota i razocarenje.

  4. Jeremicu, sta si rekao rekao si, imao si sasvim dovoljno vremena za to! Ne lupetaj vise!

  5. Nazalist, Jeremic je za mene jedno veliko razocarenje, covek koji je bio jako uticajan u UN nista nije uradio po pitanju Kosova.

  6. Zasto se vi niste vise potrudili dok ste bili na vlasti? Sve mi se cini da nam svi prodaju samo prazne price.

  7. Smatram da je Jeremic previse iskompromitovan da bi mogao da da bilo kakovo objektivno misljenje… Tako da smatram da je citajuci to sto on izjavljejuje gubljenje vremena!

    1. Jeste. Niko ne zna kako ga vise nije sramota sto je bio Seseljev Sekreter Srpske Radikalne Stranke i Milosevicev Minibior nego nam se tu nesto folira, glumi pregovore i ne silazi sa svog TV Pinka!?

  8. A sta ce Vuk da uradi ako dodje na vlast? Hoce li da raskrinka tu Vucicevu i Milisevicevu masineriju ili ce da ih uzme da rade za njega? Ne vidim da bilo ko napada Vucicevu polugu za kontrolu drustva a to je BIA sa svojih milion i po saradnika koji prave propagandu protiv opozicije i prijavljuju sve koji su protiv vlasti. Ne moze 1 covek da stvori totalitarni sistem.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.