Jeremić: Đilas i ja nismo isto

Ostavite komentar


  1. Ne lupetaj mali galamdzijo.
    Cuj uplasio se tebe Vucic.
    Nikada ti neces pobediti Vucica niti bilo like ga posle Vucica jer si prokockao narodno poverenje i potrosio narodnoh brdo para po svetu a nisi uradio nista za drzavu osim onog jadnog nepromisljenoh pitanja vezano za proglasenje nezavisnosti kosova.
    Sedi gde si ni za hde si nisi.

    1. Prvo da vidimo kako se Jeremic obogatio. Muka mi je od populista i onih koji toboz brinu za narod a sa narodom nemaju nista zajednicko. Njihove zene se poradjaju u Njujorku, njihova deca su kosmopoliti i gradjani sveta, a nasa, jeftina radna snaga multinacionalnom kapitalu koja nece ni da se zene ni udaju ni radjaju mucenike. Sit gladnom ne veruje i mislim da Jeremic nema sta da trazi na pol. sceni Srbije. To isto vazi i za Djilasa. Gde su mu deca i bivse zene? Gde zive? U Srbiji sigurno ne.

      1. Tipičan komentar zabludelog srpskog magarca koji ne vidi šumu od panja. Ispitaj bogatstvo onih koji su danas na vlasti i kako su ga stekli, a Jeremić da ima putera na glavi odavno bi bio uhapšen.

      2. Bio je lobista, a oni zaradjuju masne novce, no svakako, probajte Vi zavrsiti Kembridz i masterirati na Harvardu pa ce mozda neko i biti zainteresovan za Vase usluge i biti spreman da ih dobro plati.

      3. Ako može Hoze Muhika da pod HITNO bude primljen u državljanstvo SRB…, ako može da se isposluje kod bivšeg socijaliste Aleksandra Vulina ministra odbrane…, on se nekad „ložio“ na skromne, siromašne, pokatkad revoluconarne latinoameričke političare…

      4. Vuk Jeremić svoje konsalting usluge prodaje po svetu, a porez plaća u Srbiji. Mada je mogao to da izbegne, jer je diplomirao i političku ekonomiju na Harvardu. Svoju imovinu nudi na uvid svakoj instituciji, za razliku od političara na vlasti, koji ne mogu da objasne svoje enormne troškove ni poreklo imovine.

  2. Tacno je da nisu isto….Ne zna se ko je veca prodana dusa….Samo neka se seti o cemu je pricao u americkom kongresu i kako…a jos bolje i šta ? ! Dakle Bolje se pokrijte ušima Vuče i Vi i on…

  3. Aca Srbin,Jeremić,Ďilas sve su to deca sistem petog oktobra,udba uvek sa okupatorima ima spavače koje ubacuje u igru na svakom protestu gradjana imaš drčnu udbinu okupatorsku NVO grupu od medija bili oni iz vlasti ili opozicije ,glasanje je samo matrica za sirotinju da se navodno ona pita kako joj život prodje u siromaštvo. Komunjare su 1945 znali kako se postupa sa takvim ljudima.

  4. Vi Jeremiću pod ruku sa pukovnikom Amfilohijem pa pljujte po Đinđiću, Đilasu ne zaslužujete ni cipele da čistite.

    1. Aleksandre pitaj radnike GSPa koje je Djilas prisilno prebacio u Bus plus za upola manju platu jel dobar ili ne.
      Koji nisu hteli dobili su otkaz
      To niko nikad nije uradio svom biracu.
      Ovo su cinjenice koje se mogu lako priveriti

  5. Pa naravno da nije. On je SPS-ov kadar koji u nekom dogovoru sa Tadićem(ili Šutanovcem) prelazi u Demokratsku Stranku za vreme prvog Tadićevog mandata. Mislim da je tako bilo, ne mogu više da se setim kad se to tačno desilo i koje tada bio u vrhu demokratske stranke, sad je to već davno vreme. Ali to je to, Jeremić je krenuo od SPS-a dok je Sloba još bio tamo. Znači ništa tu nije slučajno. U tom smislu Jeremić nije Đilas, kulturniji je od njega(ako je ikog više briga za tako nešto), ostvario je manji profit od Đilasa(to, eto kao da je Jeremić pošten) ali je krenuo pravo iz SPS-a, a to je veliki crveni alarm koji „fercera“ kad god mu vidim sliku.

  6. Pa tako, izjasi se za sta se zalazes. Ja onda nisam ni za jednog od vas. Ja sam za liberalni socojalizam. Niste culi za to? Pa niste ni mogli, to sam ja osmislio. To je sistem u kome je 70 % socijalizma i 30 % drzavnog kapitalizma. Privatni kapital ima svu podrsku drzave ako proizvodi robu za izvoz, i upravlja svojom firmom onako kako to firma zahteva. Vecinu u skupstini drze stranke radnicke klase i kroz zakone ne dozvoljavaju da komunalne poslove i velike investicione poslove koji se finansiraju iz buzete dobijaju privatne firme. Te poslove ce raditi drzavne firme i zaposljavace hiljde radnika. Zasto bismo placali kapitaliste da krpe rupe na ilicama, da farbaju ulice, da iznose smece. To ce raditi drzavne firme a burzuji neka se bogate od prodaje svoje pameti stranim trzistima. Ukinucemo buzetski kapitalizam. Zapamtite pve reci.

  7. Jeremicu,na tvoju veliku zalost,ti si proslost i to poprilicno,losa.Nemoj ni
    da razmisljas, da si alternativa Vodji i njegovoj bulumenti.Samo noví ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.