Jeremić: Dokument koji je potpisao Vučić je vic

Ostavite komentar


    1. Ma Tramp je samo promovisao svoju predizbornu kampanju, on jedva i zna gde je Srbij i to zato jer je ozenjen sa slovenkom, a ovu dvojicu je iskoristio kao dva magarca, postavio im je skolske klupe za djake prvake a ovaj nas Sojic se zaleteo kao muva bez glave pa ce jos tako obezglavljen i memoare da pise,bolest ga ne napusta,sad misli da je prikriven narcis ali opet ne moze da odoli hvalisanju, covek je smesan kao bioskop, verovatno na tim skupovima svima sluzi za smejanje a njegovi govori su kao u cirkuskih klovnova.

    2. Dobro je, sad smo se mi umešali u suverenitet Kosova, jer smo dopustili da naše Gazivode budu predmet podele, čiji će dokument SAD da izrade. Pobedismo opet, svaka nam čast!

    3. I da je zaista tako, bolje da je potpisao vic nego tragediju, na pr. priznanje Kosova, makar bi nasmejao sve iz magareće klupe koji ne znaju šta više da kažu

  1. Hahahaha..
    Sjajno je ovo za olovku i sedenje na hoklici. Kada se vidi fotka što je objavio Srđan Dragojević stvarno AV liči na dete iz magareće klupe koje ne zna šta da kaže pred učiteljem.

  2. Po vasem bi trebao da potpise priznanje Kosova, onda bi vi bili zadovoljni. ko moze vama da udovolji ,

    1. Priznanje nije bilo na dnevnom redu, da jeste potpisao bi ga jer se nista on tu nepita vec radi kako mu se kaze. To sto verujete u njegove izmisljene price ne znaci da je normalno prosipati ovakve nebuloze po komentarima.

      1. Viste bili sa Vucicem i znate da priznanje nije bilo na dnevnom redu blago se Srbi sa ovakvim pametnim svezalcima.

      1. Dosta mi je vise tih Pozderaca cim se oni pocnu brinuti o srbima odmah se otvara i drugi Hag, neka ide polutan tamo gde mu pripada veca polutka nije on prestavnik srba .Kombi u ruke i pravac Sarajevo i on i stranka.

    2. Pa mozda ga je i potpisao. Vidis da ovde glume mangupe a tamo izgledaju kao deca. Bolje biti glup i lenj nego glup i vredan.

    3. Da li Vi smatrare normalnim predsednika Vucica ,u Dokumentu gde Izrael priznaje Republiku Kosovo I otvara Ambasadu u Pristini ,da taj postupak Izraela nagradjuje preseljenjem Ambasade Srbije iz Tel Aviva u Jerusalem ? Takve stvari moze da potpise samo ucenjena osoba ili neuracunjiva ..Zatim tacka kojom Srbija garantuje da nece ometati prijem Republike Kosovo u Medjunsrodne Organizacije ( citaj prijem u UN ) # meme licno vise ne iznenadjuje da ovaj narod svesno gura glavu u pesak I pravi se da nista nevidi .# Zar je moguce da Srbija nema 3 itelektualca spremnih da napisu istinu kolika je ovo politicka katastrofa , da se obavezujes da neces od Kine kuoovati 5g mrezu ,ovo je dno dna od sporazuma..Pametan covek bi rekao nemogu nisra da potpisem I to je to.Samo ucenjeni potpisuju sve:

  3. Da li će Jeremić ikad da se pogleda u ogledalo kad piše ovakve gluposti? Veću štetu od Jeremića i Tadića Srbiji niko nije doneo u modernoj istoriji. Pa Jeremićevo precedavanje UN nije njegov uspeh, već Srbije, a na čelo Srbije tad je bio SNS. Mnogo se zamajao Jeremić

      1. Hahaa u nazadnjaka je svoj pravopis . Palatalizacija iz b u p za njih isto nepostoji pa pisu sr(b)ska umesto srpska .

  4. Kamo srece da je ono sto ste vi potpisivali bio vic, ne bi smo imali granice na Brnjaku i Jarinju, kao ni mnogo toga jos.

    1. Bravo Gordana, a AD. liniju skoro pa na vrh Kopaonika su im dali Borko, Jeremić i kompanija.

  5. Nije Mali slucajno u delegaciji potpis trenera ima svoju finansijsku sliku….. suska se… stizu dolari….. jedna je prica za narod i medije a prava istina ce se tek saznati

  6. Jeremić je neko ko bi najmanje trebalo da komentariše pregovore oko KIM, njegovi potezi su nas u prošlosti skupo koštali po tom pitanju.

  7. Ma Tramp je samo promovisao svoju predizbornu kampanju, on jedva i zna gde je Srbij i to zato jer je ozenjen sa slovenkom, a ovu dvojicu je iskoristio kao dva magarca, postavio im je skolske klupe za djake prvake a ovaj nas Sojic se zaleteo kao muva bez glave pa ce jos tako obezglavljen i memoare da pise,bolest ga ne napusta,sad misli da je prikriven narcis ali opet ne moze da odoli hvalisanju, covek je smesan kao bioskop, verovatno na tim skupovima svima sluzi za smejanje a njegovi govori su kao u cirkuskih klovnova.

  8. Jadni mi. Sloba, Mira i Šešelj započeli katastrofu i potpisali Kumanovski sporazum. Za Vučića Jeremić, Tadić potpisali sve najgore što je moglo. Za Jeremića i Tadića Vučić potpisao sve najgore što je moglo za Srbiju. KAd sve saberemo , dobro i postojimo. Činjenica ipak stoji da je Vučić medju njima sa najozbiljnijom terapijom, koja ili nije dobra ili je neredovno uzima.

  9. Ne bih uzimao za pzbiljno coveka koji je onako smesno i sramno rekao Draskovicu kako rezolucija 1244 garantuje starus kosova. Jeremic zaista treba da ucuti

  10. Ovo je konačni dokaz naivnom, lakovernom i neobrazovanom narodu da Srbija za predsednika nažalost ima jednu psihofiziki nezrelu i bolesnu osobu kojoj tu nije mesto.

  11. Pa jeremicu neznam samo koliko i dalije dao para vucko , postoga napadas na ovakav nacin , ovo sve ide u prog njemu. Takoste vodili kampanju pre izbora (neznam kolikovamje i dalije vucko dao i tad pare da taku kampanju protiv njega vodite) mesto daste dali konkretno predloge sta daije kako da drzava ide napred . Zbog vase politike opozicija tone , nemaje a vi vodje puni para. .. Takose ponasa zamo za veliki novac , vodje ostaju finansiski dobro a ostali clanovi nepostoje . Platite savetnike kako da se oporavi opozicija . Nevredi skola ako neznas da primenis i preneses znanje na ostale clanove . Postijumte( sto zate vi vodje opozicije da pravite pate a vucko vam nemoze nista ali dajte malo i narodu neka resenja da opstanete opozicija .

  12. A sto si ti uradio dok si bio na vlasti.
    Dozvolio referendum da se KiM moze odvojiti od Srbije.
    Zato ne lazi narod i prkazi tvoje propuste dok si bio ministar.
    Prodao si Srbiju za saku Dolara.

    1. Na osnovu ovolikog botovskog lajanja, izgleda da je Centrala opasnost koju V. Jeremić predstavlja po AV-a precenila.

  13. Kakav je ovaj pekinezer -klo
    vn sa retkim zubima ljubomoran laž gaje upropastila idiot !

  14. Ono sto si ti uradio uopšte nije vic. Za tvoje vreme Kosovo je proglasilo nezavisnost. Nije vic kada si se sa Roćenom zajebavo kako *ebaste majku ti Srbiji a on Crnoj gori. Nije vic moj Vuče nego tragedija koju si napravio. Nije vic Vuče ni što te albanci sa Kosova smatraju kao velikog prijatelja, jer si im pomogao kao niko za njihovu nezavisnost. Za tebe je vic što se Vučić bori da za Srbiju izvuče bar nešto iz ničega što si nam ti ostavio. Nije vic Vuče da te stranački partneri napuštaju i da nemaš podršku naroda koja je na nivou statističke greške.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.