Jeremić: Ishod izbora u SAD daleko od završetka

Ostavite komentar


  1. Jeremiću, nije se Vučić bacio u zagrljaj Trampu ( kao nekad Klingtonu) , nego je Tramp ščepao Vučića ( kao nekad Bili) – „naši“ igraju kako gazda kaže, jer nisu tu ( na vlasti) što nečem vrede, nego su tu ( na vlasti) baš zato što ničem ne vrede..

  2. Vucicu vise odgovara pobeda Bajdena, jer ga bas briga za resenje KIM, jer bi ga svakako grenel i ane srusili. Grenel se sprda sa njim. Ane se pravi lud(a)/, kao ne vidi tu sprdnju. Ima drzavljanstvo Hrvatske i Amerike, sklopio(la) brak u Americi, dete joj(mu)se rodilo u Americi i ima svu zastitu iste. Kada krene bezanija, njoj nece biti tesko da kao drzavljanin bilo koje od ove dve zemlje odleti redovnim letom gde pozeli, Hrvatska (EU) ili Ameriku. Av je rakao da je podrzao klintonku, jer je pametan. Ona izgubi, ali bi se sada setila para i podrske i zato av i odgovara pobeda bajdena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.