Jeremić iza Vučića izjednačen sa Dačićem

Vukadinović: Među naprednjačkim glasačima vlada velika konfuzija
Istraživanje Nove srpske političke misli pokazuje da bi Vučić dobio najviše glasova na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Lista puno govori o kandidatima, a jos vise o Srbima – s takvim biracima buducnost je zagarantovana, valjanje u blatu nije kleta sudbina vec izbor…

  2. Evo oko izbora u samom DS smo saznali šta nudi Šutanovac: protiv je ulaska u NATO. Kad tak mi saznamo zašto je neko bio na nekoj važnoj fukciji. Šutanovac je bio ministar vojske (jer je protiv ulaska u NATO). Slično važi i za Jeremića (Dačića) sve je to ista kujna naših proruskih službi koje decenijama kadriraju UNAPRED (svoje verne kadrove, postavljaju na najvažnija mesta u Srbiji). Njima super a Srbija sve bednija, propalija i po svim socijološkim parametrima klinički mrtva zemlja. Sve što su znali da urade pokazali su od 1987-2016. Rat, jad i beda….Evo ih ovih dana ponovo trube u ratne trube….
    Ps. Zmelja u kojoj ima 1,7 penzionera + 1 milon (na socijalnoj pomoci, invalidi po raznim osnovama….) + birokratski službenici (vojska, policija, sud, školstvo, zdravstvo…). Saberi – oduzmi 3.5 milona ljudi živi na budzetu nema se odakle puniti budzet zemlje….Nema se znači više kud….sve su upopastili i obesmislili svojim laicizmom i ne-znanjem….

  3. Da li je Jeremic nostrifikovao diplomu u Srbiji, gde i kada? Da li je nostrifikovao "magistraturu", gde i kada? Zasto navodi u biografiji da govori nemacki,kada to nije istina? Da li ima neko drzavljanstvo osim srpskog?
    Od cega placa zakup stana u Njujorku jos od 2012 neprekidno do danas? Da li je on negde danas i od 2013 u radnom odnosu, gde tacno i kolika su mu primanja?

  4. Vuk je čovek među ljudima, a vuk među psima. I to mu se ne prašta. Srbi žele samo ofucanog tornjaka da ga mogu vezati i zlostavljati.

  5. Pitam se, pitam se, odakle su se ovi iz NSPM setili bas Jeremica? On trenutno juri kandidaturu u UN. Hocemo li mi biti utesna nagrada? A lupacima minusa pitanje: Cime je zasluzio vasu ljubav? Time sto je odsvirao Mars na Drinu? Jer za Srbiju nista uradio nije, ali ga ocigledno JAKO gura neko. Sta mislite KO?

  6. Al je ovaj predsednik sveta ucaklio ocima. On, kao i Vucic, sve radi samo za svoju promociju. Doduse nije onoliko vulgaran i bezobrazan.

  7. Stanija svetske diplomatije.

    Šteta njegovog obrozovanja upotrebljeno u prodavanju magle.

  8. ,,Svaka čast,, na Broju,,ispitanika,, i to,,telefonskim putem.Dali bi se i Glasalo,,telefonski,,s obzirom da se svojevsrna,,podrška,,obavlja posebnim brojem, botkomentatora,, pa je,,slučajno,,i,,veća,,. od,,celih,100prezentovanih.. I Uopšte ,,Nije,,Tendenciozna, jelda,,Samo,, je otvoreno Navijačka.Kada bi se ovako ,,ISPITIVALI,, I LEKOVI ,zna se Kakvo bi im bilo dejstvo.A naručilac,ispitivanja,, je ,,konceptualista,,posebnoga kova,,Only in Serbia.

  9. " Cime je zasluzio vasu ljubav? Time sto je odsvirao Mars na Drinu? " A čime je zaslužio vašu diskvalifikaciju? Možda isto to što je odsvirao Marš na Drinu, a šta bi drugo. Čovjek je na svom mjestu. Lupaj sad minuse, bakutaneru!

  10. Hajde da postavimo stvari na sledeći način :
    Pred vama su poštovani birači imena desetorice najuglednijih i najboljih koje Srbija ima. Ko je po vama prvi među jednakima, ko je onaj na koga treba svi da se ugledamo i da decu vaspitavamo prema njegovom delu i načinu razmišljanja ?

  11. Ja ne znam nikog ko zna nekog, ko zna nekog, ko zna nekog…ko bi glasao za Vucica. Odakle ste mu namakli tih 31% zivo me interesuje

  12. Ako SABIRAMO glasove koje bi dobili Ivica Dacic i Vuk Jeremic, onda bi mogli da PODELIMO glasove koje dobijaju DVA Aleksandra Vucica: Jedan evropski koga hvali Zapad, EU, Amerika, Angela Merkel, Kurc, Davenport… i drugi srbijanski AV za koga ne vazi Ustav, zakoni, nezavisno sudstvo, nevladine organizacije, postovanje opozicije, sloboda medija, pristojano obracanje…

  13. Zamislite se i odlucite od koga od pomenutih biste smeli kupiti polovan auto. Prpa, a?

  14. Ovo je lista po radu i zeljama belih listica./Vesna Pesic,Vlada Dacic-Vucic je Vlada Cercil-DeGol/.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.