Jeremić: Jovanjica je Stefanovićev odgovor na „Krušik“ u ratu režimskih klanova

Ostavite komentar


  1. Bravo za g. Jeremica. Treba imati hrabrosti pa iznositi javno istinu u Srbiji o kriminalcima na vlasti. Ogromna vecina kukavica koji idu za Vucicem ne shvataju da kradu buducnost i svoje dece.

    1. Boki,treba imati hrabrost pa reći ko je preko katarske ambasade i zašto uplaćivao pozamašne sume novca…treba imati hrabrosti pa priznati koliko je Patrik Ho platio poznanstvo sa ljigavkom kakav je Jeremić…

  2. Sve ti „zna“ samo nikako da odgovoris kako si se ti obogatio i orkud ti onolike uplate od stranih ambasada.

  3. Ugrađivanje na tenderima i slične stvari verujem da rade, kao što su radili i prethodni. Ali Jeremić i ostali lopovi iz bivše vlasti počinju ozbiljno da lupaju. Vučić je toliko jak da može skroz da izađe iz SNS i da opet dobije izbore, i protiv njih. Sigurno mu Stefanović ne treba. Ali, ni glasačko telo opozicije nije ništa pametnije od glasača iz SNS. I jednima i drugima možeš prodati ovakve priče. Tokom studija sam shvatio da i ljudi sa IQ 100 mogu da završe ozbiljan državni fakultet sa prosekom preko 9, tako da me ne čudi da i obrazovani, ali ne i pametni ljudi, mogu da veruju ovakvim glupostima. A takvi najviše glasaju za opoziciju.

  4. Vuk Jeremić je čovek koga su takozvane demokrate dovele niotkuda,dali mu funkcije i mogućnost da se enormno obogati preko narodnih ledja.I on sada nekome drži lekcije o bilo čemu,sramotno.

  5. Meni kao apolitičnom čoveku smetaju ova etiketiranja i optužbe bez dokaza. Ako neko ima saznanja o nekom kriminalu zašto to radi preko medija umesto da jednostavno to uradi krivičnom prijavom? Za optužbe bez dokaza treba debelo kažnjavati bez obzira o kome je reč.

    1. u kojoj zemlji ti živiš? Čoveku zapale kuću sa pokušajem ubistva, a onda se bagra skupi i podržava tog nalogodavca. Gle čuda on je predsednik opštine i član vladajuće klike. Sruši se ceo jedan deo grada i ništa. Gde su u tim slučajevima tužilaštvo i policija? Na domak grada, na „samo“ 7ha gaji se marihuana i niko ništa ne zna? Ma neće biti. Da li misliš, da bi se neko usudio na tako nešto, da nije imao nečiju zaštitu? Moju i tvoju svakako nije. Ti nisi video nikakav dokaz? Izgleda da ni tužioci, nisu videli.

    2. Pa dobro rodjače, kada si već apolitičan a šta ćeš ti na Danas-ovom sajtu i ti itvoji drugari salamđžije. Što vaš idol nije pohapsio ove lopove od bivše vlasti kada ste toliko pametni voleo bih da mi to detaljnije objasnite. U ostalom zašto vi lepo ne čitate infomer i budete srećni u vašim lažima do jedete salamu.

  6. U nemogucnosti da udaraju hiljade minusa (koristeci botovske aplikacije) nazadnjaci su angazovali najpametnije botove (IQ=100) da ostavljaju komentare i da blate opoziciju na portalima Danas i N1.
    Afere kriminalaca na vlasti se vise ne mogu sakriti i uskoro ce doci do raspleta nazadnjackog kartela, poceli su da se napadaju medjusobno! Doci ce kraj i vama botovima !

  7. Verujem da je ekipa na vlasti upetljana u aktuelne afere , ali mi je van zdrave pameti da se radi o internom sukobu klanova.Kad bi se prihvatila teorija o ratu u familiji onda bi sledom logike ispalo da oni novinari i političari koji iznose detalje jedne ili druge afere pripadaju nekom od klanova ili još gore da su samo oruđe osvete.Nisu nam režimski poltičari baš za MENSU , ali mislim da nisu ni toliko glupi da svesno vrše autofagiju.Vladajuća stranka funkcioniše po modelu mravljeg društva ,a tamo nema klanova već stroga hijerarhija i samo jedna kraljica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.