Jeremić: Vrhunac stranog malignog uticaja na Balkanu je bilo bombardovanje osiromašenim uranijumom

Ostavite komentar


  1. Baš tako, to se ne zaboravlja i tužno je što pojedinci javno agituju da Srbija treba da uđe u NATO pakt.

  2. Pratim strane nezavisne izvestaje o situaciji u Ukrajini i Gazi i u njima se bombardovanje Srbije cesto pominje kao pocetak agresivnog postupanje USA mimo i bez saglasnosti UN. Izgledi za prijem u EU su nikakvi, sa obzirom na losu ekonomsku situaciju u EU zoni. Kakve bi tek dodatne uslove postavile Hrvatska ili Bugarska mozemo samo na zamislimo. Na kraju bismo prosli kao Sev. Makedonija. U se i u svoje kljuse. Da se manje krade i razvlaci u zemlji , vec bi bolje bilo. Slazem se sa Jeremicem i nisam bot.

  3. Bednik se bori za cenzus, pa se sad setio, a dok bio u DS, a dok bio kod Tadića, pa posle ministar spoljnih poslova…ljubio se u usta sa zapadom, blamirao nas!

  4. I šta je uradio Jeremić, uputio Međunarodnom sudu pravde ono stupidno formulisano pitanje.

  5. Evo još jednog polupanca koji laže ljude da se NATO jednog jutra probudio na levu nogu i rekao „Daj da bombardujemo Srbiju, šta nam teško“!

  6. Bombardovanje je cin agresije, a ne maligni uticaj. Maligni uticaj je onaj uticaj koji je u suprotnoscu sa zdravim i smislenim ciljevima buducnosti jednog coveka ili zemlje.

  7. Како га није срамота да се додворава Бајдену, једног од највећих заговорника бомбардовања, да му помогне да зграби главну фотељу УН!

  8. Zasto glumite nekog heroja Srbije kada je istina da ste vi ti koji su dozvolili da Kosovo 2008. godine proglasi nezavisnost.

  9. Najjadniji lik na političkoj sceni! Godinama bezuspešno pokušava da iskamči glasove desničara, ali oni više vole autentične radiklaske koljače iz 90-ih i njihove derivate nego tatine sinove SPS lopova.

  10. Vukovo noćno hvatanje za cenzus slamku spasa podmetanjem neistinite teze o osiromašenom uranijumu u Srbiji je lep primer malignog stranog uticaja 2023.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.