Jeremić na izbore zajedno sa Jankovićem i Đilasom

Ostavite komentar


  1. Pamet Sutanovca, postenje Đilasa i zgrcenost Jankovica dobitna su kombinacija za poraz. Uz patriotizam Jeremica…totalni debakl.

  2. ako izgubite Beograd – pakujte se! Srbija će potonuti, a Beograd će biti grad pod vodom!

  3. Побеђује СНС, јер заслужује победу, поготово колико је рада и труда до сада уложила у нашу Србију, а остале странке на челу са Јеремићем, Ђиласом могу само да покушају , али че им тај покушај бити неуспели.

  4. Sve kombinacije su moguce,ali neke su van svake pameti,a kao ova pokazuju da je ljudima interes prioritet i izjave slate u proteklom vremenu,pljuvanje doskorasnjeg partnera iz setnji bila samo farsa koja je narod osvestila,a takav ce im rezultat i biti.

  5. Ko zna koja je ovo verzija izlaska Jeremića na beogradske izbore.Očigledno je da on zna šta hoće, da izađe sam i postane gradonačelnik. Sardnici mu govore da je to nemoguće, i eto nevolje.

  6. Truli kompromisi su najgore moguće rešenje. I da, nedaj Bože, nešto ostvare na Beogradskim izborima ko će biti tata?

Ostavite komentar


Politika

"Pokazuje ko je gazda": Sagovornici Danasa o izjavi Dragana Markovića Palme da će se povući iz politike ukoliko ne osvoji bar 60 odsto glasova u Jagodini 10

„Pokazuje ko je gazda“: Sagovornici Danasa o izjavi Dragana Markovića Palme da će se povući iz politike ukoliko ne osvoji bar 60 odsto glasova u Jagodini

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, izjavio je u intervjuu za Politiku od 24. maja,  da će se povući iz politike ukoliko u Jagodini osvoji manje od 60 odsto glasova na predstojećim lokalnim izborima. Sagovornici Danasa tvrde da je Marković sebe ustanovio kao jagodinsku kabadahiju koji sada samo pokazuje ko je gazda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.