Jeremić: Nakon Kosova, sledeća Vučićeva žrtva biće Republika Srpska

Ostavite komentar


  1. Jeremiću, Srbija ne treba da se meša u unutrašnje odnose susednih držsva. To će biti najpametnije i Vučiću i vama koji imate ambiciju da dođete umesto njega. A vodili bi istu politiku. To ovoj zemlji neće pomoći. Šts ims Vučić da “ predaje “ RS? On je predsednik Srbije. To je ruska politika kontrole susednih zemsljs kroz stvaranjem konflikta. Problem je kad se taj konflikt kao bumerang vrati u lice kreatoru.

    1. Шта је хрватских ботова на српским сајтовима мајко мила.

      1. Druze od cirilice:, ne postoje hrvatski I srpski ‘sajtovi’ -pokusaj prevesti ‘sajtovi’ na srpski!) Svi smo u gacama s objesenim jajima – osim Vucica, Jeremica, Vulina, Dodika,Seselja,Mladica, Irineja & Co zanesenih rusofila koje gradjani Srbije placaju iz plitkog dzepa..

  2. Ja mislim da bi uz gorenavedeno, Vucica pretvaranje Sandzaka u ‘Vojvodinu 2’, odrzalo u fotelji barem do 2037. …

  3. Ili ćemo davati jedno po jedno, ili ćemo ući u NATO . Sila Boga ne moli . A proruski Jeremić neće zaštititi ni jedan srpski nacionalni interes, kao što ne može ni proruski Vučić, kao što nije mogao ni proruski Milošević . Vreme je da nam naš lideri, posle skoro 30 godina, konačno objasne šta za Baklan znači pad Berlinskog zida, a ne samo da se penju na vlast uz pomoć demagogije gurajući Srpski narod na Balkanu u sve dublju provaliju.

    1. Bice da je i ujedinjenje Istocne i Zapadne Nemacke posle pada Berlinskog Zida, deo te iste demagogije koju prodajes ‘krezubima’?! Ti zadrzi svoje ‘antiruse’ a mi cemo svoje Kosovo, drzeci se svog Ustava, makar i ovakvo, ‘nepostojece’! Onda nastavi da rasprodajes one njive i 2.5 hektara sume svog pokojnog dede …

    2. Pad Berlinskog zida znači, da kada Srbi uđu u EU i NATO, dobiće :
      – Srpsku i sever Kosova , plus ZSO za Srbe ispod Ibra
      – ostali Srbi u susednim državama ostaju kao nacionalne manjine !
      Ako to odbiju dobiće IZOLACIJU ili ne daj Bože „pljuckanje“ sa oblaka.

  4. Pa Kosovo nije Vučićeva žrtva, daleko od toga. Naprotiv, „žuti“ su nam uništili i državu i izgubili Kosovo i zavadili se sa mnogim zemljama sa kojima smo sada u prijateljskim odnosima zahvaljujući našem predsedniku Vučiću.

    1. Janjo ti kao da si se rodila posle 1999.. pa si zaboravila da su nas bobardovali jer je Sloba hteo da glumi Tuđmana i da protera Šipćare sa KiM sa srpskom „Olujom“ .
      Nisu ga obavestili da Šiptara ima 4 puta više nego Srba u Hrvatskoj

  5. Cuti, Mali Pozderac, lenji i lazljivi tipu, Znas da je Vucic u pravu da si pod imunitetom sa zenom svercovao svasta, pare sa Kovacevicem, averujem i drogu. Svi govore sa lenj i sebican, svi koji te znaju. Ti brines samo za svoju fotelju.

Ostavite komentar


Politika

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore? 10

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore?

Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo parlamenta Srbije 29. april odlučeno je da se obrazuje Radna grupa za unapređenje izbornog procesa u koju su ušli i predstavnici vlasti i opozicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.